Vergi Ödülleri Hk. (3 Kişi İçeride)

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Herkese merhaba bilindiği üzere oyunumuzda bir vergi yarışı bulunmaktadır.

Şimdi benim buradaki Önerim vergi sıralaması veya ödüllerini düzenlenmesi konusunda olacak.

Gözlemlediğim üzere oyunda birçok oyuncunun şirketler kısmında bulunan Holding seviyeleri çok düşük yok denecek kadar hatta. Biliyorsunuz ki Vergi sıralama ödülleri ilk 20 kişiyi kapsamakta.Zaten geçmiş aylara da bakarsanız vergi sıralama ödüllerinde ilk 20 kişi genelde Fix oyuncular.
Kendimden örnek verecek olursam geçen ay vergi ödülü aldım,bu ay da alacağım ve bunun gibi birçok oyuncu aynı şekilde Her ay ya da 2 ayda bir düzenli olarak vergi ödülü alıyor. Ama bu oyuncular hep sabit, Yani yeni bir oyuncu vergi sıralamasında göremiyoruz ee buda kısır döngüye girmiş oluyor.

Şimdi vereceğim öneride vergi sıralamasında vergi kasan tüm oyunculara bir, iki dönemlik te olsa kastıkları puanın 50 katı ödül almasıdır. Buradaki amaç yeni oyuncuların ya da Holding sayıları düşük olan oyuncuların da vergi yarışı'na girmesi ve ödülden faydalanması bir sonraki dönemde ise profilini güçlendirmesidir.

Örnek veriyorum Holding sayısı düşük olan bir oyuncu gün boyu vergi kasıyor, sıralama atlıyor ama gün sonu Holding puanı girdiğinde hiç puan kasmayan ve holdingi 20 30 olan oyuncu direkt gün boyu kasan adamın birkaç sıralama üstüne farkla çıkmış oluyor. E buda oyuncunun şevkini kırıyor ve vergi yarısından çekiyor kendini.

Bu öneride parti farketmeksizin bir çok oyuncuyu vergi yarışına dahil ederiz diye tahmin ediyorum.

Benim gibi düşünen bir çok parti/partiler muhakkak vardır. Bu konuda ki Görüşleriniz önemlidir. Herkese iyi oyunlar

Karar yönetimindir.

@BaşkanOnline
Şahsen ben kendi adıma konuşayım bu oyundan bulunduğum dan beridir hiç vergi kasamiyorum en fazla kastığım 100Milyon veya 200 milyon civarı

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Kasıyor ama holdingi yok. Kasmayan birisi gün sonun da 10 kişi üstüne çıkınca Sıralamadan düşüyor. Ve buda onun moralini bozuyor. Ve kasmayı bırakıyor. Doğru mu @Emre Reus
Holding 11 seviye ama cidden senin dediğin gibi oluyor ve bende Eğitim sıralamalarına yöneliyorum çoğunlukla o sıralamarda bazen birinci bazende ilk 5'e giriyorum

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Aynen reis sen bize geçen lütfen kasın diyodun kazanalım diyodun ne anlatiyon
bana puan kasın diyordum işte sizde oturup kastınız aferin hepinizin obsi olacam demiştim :D ödül puanları için taşları için ağlamıyorum sağda solda :D

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Aynen reis sen bize geçen lütfen kasın diyodun kazanalım diyodun ne anlatiyon
Ata çok konuşma bak Kadir abinle beraber bilgileri istiyor ve bekliyoruz bilgi getir bize Sevim ablanın ağlama sslerini atmaya devam et canım sıkıldı çünkü bugün senin ajanlığının son günü yuvana dön yeni ajanlar buldum onları eğitiyorum şuan. 1-2 tane ajanımızda kayıp biraz sonra ilan açacam bulmak için senin görev bitti emekli maaşını alabilirsin

Senoş

Üye
Vatandaş
Kesinlikle katılıyorum . Eski ve yeni oyuncu arasında ciddi bir kasa farkı bulunduğundan dolayı her ne kadar kasarsa kassın belli bir sıralamanın üzerine çıkması ne yazık ki imkansız oluyor . En azından Kadirinde dediği gibi 1-2 sefere mahsus olmak adına böyle bir uygulama denenebilir

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Herkese merhaba bilindiği üzere oyunumuzda bir vergi yarışı bulunmaktadır.

Şimdi benim buradaki Önerim vergi sıralaması veya ödüllerini düzenlenmesi konusunda olacak.

Gözlemlediğim üzere oyunda birçok oyuncunun şirketler kısmında bulunan Holding seviyeleri çok düşük yok denecek kadar hatta. Biliyorsunuz ki Vergi sıralama ödülleri ilk 20 kişiyi kapsamakta.Zaten geçmiş aylara da bakarsanız vergi sıralama ödüllerinde ilk 20 kişi genelde Fix oyuncular.
Kendimden örnek verecek olursam geçen ay vergi ödülü aldım,bu ay da alacağım ve bunun gibi birçok oyuncu aynı şekilde Her ay ya da 2 ayda bir düzenli olarak vergi ödülü alıyor. Ama bu oyuncular hep sabit, Yani yeni bir oyuncu vergi sıralamasında göremiyoruz ee buda kısır döngüye girmiş oluyor.

Şimdi vereceğim öneride vergi sıralamasında vergi kasan tüm oyunculara bir, iki dönemlik te olsa kastıkları puanın 50 katı ödül almasıdır. Buradaki amaç yeni oyuncuların ya da Holding sayıları düşük olan oyuncuların da vergi yarışı'na girmesi ve ödülden faydalanması bir sonraki dönemde ise profilini güçlendirmesidir.

Örnek veriyorum Holding sayısı düşük olan bir oyuncu gün boyu vergi kasıyor, sıralama atlıyor ama gün sonu Holding puanı girdiğinde hiç puan kasmayan ve holdingi 20 30 olan oyuncu direkt gün boyu kasan adamın birkaç sıralama üstüne farkla çıkmış oluyor. E buda oyuncunun şevkini kırıyor ve vergi yarısından çekiyor kendini.

Bu öneride parti farketmeksizin bir çok oyuncuyu vergi yarışına dahil ederiz diye tahmin ediyorum.

Benim gibi düşünen bir çok parti/partiler muhakkak vardır. Bu konuda ki Görüşleriniz önemlidir. Herkese iyi oyunlar

Karar yönetimindir.

@BaşkanOnline
@BaşkanOnline

Hocam yada üyelerin günlük gönderim limitlerini sınırsız yaparakta çözüm bulunabilir. Bu sorunu partiler kendi içinde halletmiş olur.

A T A

Üye
Vatandaş
Ata çok konuşma bak Kadir abinle beraber bilgileri istiyor ve bekliyoruz bilgi getir bize Sevim ablanın ağlama sslerini atmaya devam et canım sıkıldı çünkü bugün senin ajanlığının son günü yuvana dön yeni ajanlar buldum onları eğitiyorum şuan. 1-2 tane ajanımızda kayıp biraz sonra ilan açacam bulmak için senin görev bitti emekli maaşını alabilirsin
Sevim abla çok ağır geldi herhalde 1. Ya zaten şuan milli harekattayim şimdi imparator geldi AYAĞA KALK