Kuvvet komutanları hakkında (3 Kişi İçeride)

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
1-Genel Kurmay Başkanı, göreve başladığı ay içerisinde tüm Kuvvet Komutanlarını görevden alabilir ve yerine atama yapabilir.

2-Kuvvet Komutanları atamaları, 2. 4. 6. 8. 10. ve 12. aylarda Genel Kurmay Başkanı Seçimi tamamlandığında ve 1. 3. 5. 7. 9. ve 11. aylarda Milli Savunma Bakanı Seçimi tamamlandığında, her ay yapılır.

Wikiye göre gelecek ayın kuvvet komutanları gkb seçimi sonucunda seçilen kişi tarafından aranacaktır. Mevcut gkbnin atama hakkı seçildiği ay olan Nisan ayındadır. Komutanların atanması talep ediyorum @BaşkanOnline

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Mehmet deniz diye biri vardi msb ydi oturdugu makam onceki ayin msb siydi tekli ay oldugu icin gorevden alma yetkisi vardi

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
1-Genel Kurmay Başkanı, göreve başladığı ay içerisinde tüm Kuvvet Komutanlarını görevden alabilir ve yerine atama yapabilir.

2-Kuvvet Komutanları atamaları, 2. 4. 6. 8. 10. ve 12. aylarda Genel Kurmay Başkanı Seçimi tamamlandığında ve 1. 3. 5. 7. 9. ve 11. aylarda Milli Savunma Bakanı Seçimi tamamlandığında, her ay yapılır.

Wikiye göre gelecek ayın kuvvet komutanları gkb seçimi sonucunda seçilen kişi tarafından aranacaktır. Mevcut gkbnin atama hakkı seçildiği ay olan Nisan ayındadır. Komutanların atanması talep ediyorum @BaşkanOnline
Komutanları görevden almanızın bir sebebi var mı 🤔 Sadece merak ettim😂

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
O zaman wikiyi örnek gösterip itiraz etseydiniz benim sorunum değil yönetimin sorunu hiç değil kural belli