Siz bence komutan adayı vermeyin dahaHer ay birileri Bozkurtun komutanını görevden alıyor![]()
Siz bence komutan adayı vermeyin dahaHer ay birileri Bozkurtun komutanını görevden alıyor![]()
Bence deSiz bence komutan adayı vermeyin daha
Bide ayni kisi gidiyor hep birde darbede gorevden alinmisti 3 oldu buSiz bence komutan adayı vermeyin daha
Komutan ve msb almıyoz daha parti tüzüğünün 1.maddesiSiz bence komutan adayı vermeyin daha
Bizim partinin tüzüğü de OB olmamak olunca darbe yiyoruzKomutan ve msb almıyoz daha parti tüzüğünün 1.maddesi
Bu sefer biz satıldık sanki@ErenA bu sefer HAYIRlı olsun mu
Ve aldi yani secildigi ay olmadiMehmet deniz diye biri vardi msb ydi oturdugu makam onceki ayin msb siydi tekli ay oldugu icin gorevden alma yetkisi vardi
Komutanları görevden almanızın bir sebebi var mı1-Genel Kurmay Başkanı, göreve başladığı ay içerisinde tüm Kuvvet Komutanlarını görevden alabilir ve yerine atama yapabilir.
2-Kuvvet Komutanları atamaları, 2. 4. 6. 8. 10. ve 12. aylarda Genel Kurmay Başkanı Seçimi tamamlandığında ve 1. 3. 5. 7. 9. ve 11. aylarda Milli Savunma Bakanı Seçimi tamamlandığında, her ay yapılır.
Wikiye göre gelecek ayın kuvvet komutanları gkb seçimi sonucunda seçilen kişi tarafından aranacaktır. Mevcut gkbnin atama hakkı seçildiği ay olan Nisan ayındadır. Komutanların atanması talep ediyorum @BaşkanOnline
Yok valla tamamen düzenleme amaçlıKomutanları görevden almanızın bir sebebi var mıSadece merak ettim
![]()
Yonetim bize tekli aylarda yetki msb nin ciftli aylarda gkb nin dedi varmı baska sorun?O zaman wikiyi örnek gösterip itiraz etseydiniz benim sorunum değil yönetimin sorunu hiç değil kural belli
Tebrikler sayın bakanım hep destek tam destekYok valla tamamen düzenleme amaçlı![]()
Darbe seven ben sence olmaz mıKomutanları görevden almanızın bir sebebi var mıSadece merak ettim
![]()
Bana da mevcut gkb yeni ay atama yapamaz dedi var mı sorun?Yonetim bize tekli aylarda yetki msb nin ciftli aylarda gkb nin dedi varmı baska sorun?
Yaw ne takılıyon oyunu bilmiyorlar işte bırak 7 saat komutan olsunlarYonetim bize tekli aylarda yetki msb nin ciftli aylarda gkb nin dedi varmı baska sorun?
Aciga kavuşturur bu durumu sayin yonetimBana da mevcut gkb yeni ay atama yapamaz dedi var mı sorun?
Darbe yapan sensen tam destek kanksDarbe seven ben sence olmaz mı