@BaşkanOnline Hocam sabahta aynı sorunu yaşadım şuanda da aynı durumla karşı karşıyayım para transferlerini onaylayamıyorum
benden izin alman gerekiyor çünküEkli dosyayı görüntüle 22351
@BaşkanOnline Hocam sabahta aynı sorunu yaşadım şuanda da aynı durumla karşı karşıyayım para transferlerini onaylayamıyorum
@egm @beştepe @bankalarbirliğibenden izin alman gerekiyor çünkü
Sistem izin vermiyor ki yapmamaSayın @M-D bahane üretmeyiniz yapamayacaksanız görevi @Kaan Yüksel başkana bırakınız
Bence eren yüzündenSistem izin vermiyor ki yapmama
bilgem-sevim-fettahın alaka seviyesiyle bu yazdıklarının alaka seviyesi aynı@egm @beştepe @bankalarbirliği
Pü ona uğursuz gözü kalmıştır makamımdaBence eren yüzünden
ekonomi seni haketmiyordu boşver
Boş makam seviyoruz biz gözümüz kaldı tabiPü ona uğursuz gözü kalmıştır makamımda
Bu üçlü çok güçlübilgem-sevim-fettahın alaka seviyesiyle bu yazdıklarının alaka seviyesi aynı
Sen ekonomi için fazla iyisin boşver
Kdkdkdkkdks limit. Göndersene birine birşey denicemBoş makam seviyoruz biz gözümüz kaldı tabi
Bu çok doğruekonomi seni haketmiyordu boşver
şimal ben konuştum gerekli yerlerle görüştüm sen yokken gidip yargı ittifakıyla iş yapmışlar sen olsan yapamazlardı niye uyuyon sabah senBu çok doğru
Limitimi almışlar sen atma dediler bana@M-D bana limitini atarsan belki çözülür
ittifakın para işlerini onaylama diye göreve getirdik adamı ittifak bozuldu hangi partiler oradaydı haberi yok hala onaylama derdindeLimitimi almışlar sen atma dediler bana