Gönüllü değildi demek helallik almak lazımŞimal bozdu kesin
Gönüllü değildi demek helallik almak lazımŞimal bozdu kesin
Tabiki tabiki çok haklısınızteşekkür ederim şimal hanım malum ben altınok neferiyim partim dışında 3-5 kişi hariç kimseye yardımcı olmam oldu olacak hayratta yaptıralım değil mi
Kadir taş isteyen bana özelden yazsın demiş ona göre çekicem taşı demiş haberin olsunMantıken
Gönderin gitsin YD o zamanHer şeyi bozuyor zaten
Shhsshdj bayram harçliğı istedim 5 yeşil taş gönderdiKadir taş isteyen bana özelden yazsın demiş ona göre çekicem taşı demiş haberin olsun
Reis onaylayamıyorum ki göndersem nolcak sjskkskskms@M-D reis medya da beni geçtiler el altında bana bişeyler ateşlegeçeyim mühim bir durum malum
5 az değil mi bana az geldi bence 15 ı var ama sen bilirsinShhsshdj bayram harçliğı istedim 5 yeşil taş gönderdi
Kovdum kaç defa da gitmediGönderin gitsin YD o zaman![]()
Yabancı ekonomi bakanı istiyoruz sayın oyun yönetimine talepte bulunuyoruz yerli bize para vermiyorReis onaylayamıyorum ki göndersem nolcak sjskkskskms
Reis ben bilgem aplama para gönderdimde kabul etseneReis onaylayamıyorum ki göndersem nolcak sjskkskskms
Gider bence ama Mustafa reis kabul etmez beceriksiz diyeKovdum kaç defa da gitmedi![]()
Yok valla 5 tane gönderdi @Kadir Aydın demi5 az değil mi bana az geldi bence 15 ı var ama sen bilirsin![]()
Efe var Akdeniz bölgesinden libyaya yakın kdksksksYabancı ekonomi bakanı istiyoruz sayın oyun yönetimine talepte bulunuyoruz yerli bize para vermiyor![]()
Kaan Yüksel - Şimal Naz takası gelebilir benceGider bence ama Mustafa reis kabul etmez beceriksiz diye![]()
@Kadir Aydın 15 bin taş ayaza??Yok valla 5 tane gönderdi @Kadir Aydın demi
Makul üstüne para teklif etmelisin benceKaan Yüksel - Şimal Naz takası gelebilir bence
Kaan benim gizli sandığım kral o işi geç başka birini alKaan Yüksel - Şimal Naz takası gelebilir bence
Aman o uzak dursun dokunduğu yer kuruyor zatenEfe var Akdeniz bölgesinden libyaya yakın kdksksks