Çok özür dilerim Sayın Oyun Başkanım birdaha uyumayacağımşimal ben konuştum gerekli yerlerle görüştüm sen yokken gidip yargı ittifakıyla iş yapmışlar sen olsan yapamazlardı niye uyuyon sabah sen
Çok özür dilerim Sayın Oyun Başkanım birdaha uyumayacağımşimal ben konuştum gerekli yerlerle görüştüm sen yokken gidip yargı ittifakıyla iş yapmışlar sen olsan yapamazlardı niye uyuyon sabah sen
Kadir aydın ve oguralp onaylamıcam sadeceittifakın para işlerini onaylama diye göreve getirdik adamı ittifak bozuldu hangi partiler oradaydı haberi yok hala onaylama derdinde
Emekli diyebilirsin artık yerime daha yumuşak herkesime hitap eden bir ob adayı koymayı düşünüyorum seçimlerdeÇok özür dilerim Sayın Oyun Başkanım birdaha uyumayacağım
proje bunlar amerigan ajanıKadir aydın ve oguralp onaylamıcam sadece
Almamışlardır sana öyle gelmiştir dene bir bakayımLimitimi almışlar sen atma dediler bana
Siz en iyisini bilirsiniz Sayın Emekli Oyun BaşkanımızEmekli diyebilirsin artık yerime daha yumuşak herkesime hitap eden bir ob adayı koymayı düşünüyorum seçimlerde
Heryerdeler yaproje bunlar amerigan ajanı
Semih küfür etseydin kardeşim
teşekkür ederim şimal hanım malum ben altınok neferiyim partim dışında 3-5 kişi hariç kimseye yardımcı olmam oldu olacak hayratta yaptıralım değil miSiz en iyisini bilirsiniz Sayın Emekli Oyun Başkanımız![]()
Estağfurullah abi ben eren miyimSemih küfür etseydin kardeşim
Eren ediyor mu 👁👁Estağfurullah abi ben eren miyim
Yok tertemiz çocuk iftira atmayalım(ediyor)Eren ediyor mu 👁👁
MantıkenŞimal bozdu kesin
Her şeyi bozuyor zatenŞimal bozdu kesin