Bakacaz küçüğümBenim niçin titresin ayazalnım açık
Bakacaz küçüğümBenim niçin titresin ayazalnım açık
Teknoloji ihracatı neden atmadın aypAttim onay
Uluslararasiyla o dolu dur halledeyim biri atsınTeknoloji ihracatı neden atmadın ayp
Geldi istekUluslararasiyla o dolu dur halledeyim biri atsın
AttırttımGeldi istek
Bı tür daha attirsana diğeri boşa çıktıAttırttım![]()
Beyler olayı kendi aranızda çözün lütfen forumda sükunetimizi bozmayalım. Teşekkürler...@T Ü R K BE Y İ engelleme kardeşim korkudan mi engeliyorsun madem bu kadar korkuyorsun bulasmayacaksın hiç kimseye ona göre rahat duracaksın burası senin ego tatmin edeceğin bir park değil küçüğüdiye zırvalama önüne gelene
Sanalda abilik taslamaya gelince mangalda kül bırakmıyorsun ama biri seni ciddiye aldığında tırnaklarının arasına saklanıyorsun
Sen kendini lafla büyük göstermeye çalışan bir çocuksun
Her iki cümlenden biri titre abim yalvar Gerçek hayatta böyle mi konuşuyorsun sen
Kendini fazla zorlayıp komik duruma düşme Haddini bil
Kendine gel. Haddini aşıyorsun. Bu yaştan sonra da biri öğretirse ağır olur. Sana tavsiyem o çizgiyi geçme.
Arkadasimiz ile konusucaz fakat küfür edip engelliyorBeyler olayı kendi aranızda çözün lütfen forumda sükunetimizi bozmayalım. Teşekkürler...
Zorlamaya gerek yok madem yaşı küçük fazla üzerine gitmemek affetmek gerekArkadasimiz ile konusucaz fakat küfür edip engelliyorbizde istemeyiz böyle olaylar burda konuşulsun ama arkadaş rahat durmuyor kral
![]()
Destan mı yazdın be küçüğüm özet geç@T Ü R K BE Y İ engelleme kardeşim korkudan mi engeliyorsun madem bu kadar korkuyorsun bulasmayacaksın hiç kimseye ona göre rahat duracaksın burası senin ego tatmin edeceğin bir park değil küçüğüdiye zırvalama önüne gelene
Sanalda abilik taslamaya gelince mangalda kül bırakmıyorsun ama biri seni ciddiye aldığında tırnaklarının arasına saklanıyorsun
Sen kendini lafla büyük göstermeye çalışan bir çocuksun
Her iki cümlenden biri titre abim yalvar Gerçek hayatta böyle mi konuşuyorsun sen
Kendini fazla zorlayıp komik duruma düşme Haddini bil
Kendine gel. Haddini aşıyorsun. Bu yaştan sonra da biri öğretirse ağır olur. Sana tavsiyem o çizgiyi geçme.
Cümle iki satırı geçince algın mı zorlanıyorDestan mı yazdın be küçüğüm özet geç
Küçüğüm boş laf yapacağına özet geçCümle iki satırı geçince algın mı zorlanıyor
Algın kıt anlayışın sığ
Ben kelime kuruyorum sen hala hecelemeye çalışıyorsun
Ben kolay kolay unutulmam asla burada ve uzun zamandır zaten güncelleme gelmiyor oyuna zaten