CengizYaw efe Sen şu kaçtığın mapushaneye geri dön çıkma ordan sjsjjs
CengizYaw efe Sen şu kaçtığın mapushaneye geri dön çıkma ordan sjsjjs
He başımın belası söyleCengiz
30.dönem ob tagını niye vermedilerHe başımın belası söyle
İyi yön veremedi mi nabtı kdkdkkdkd30.dönem ob tagını niye vermediler
Tag gelmek istememiştir de ondan malum ona yön veremiyorum sjsjjs30.dönem ob tagını niye vermediler
yav dün dediki yarın ararım gündüz aramadı yönümü bulamadım bekliyorum yarın sabah arar herhaldeİyi yön veremedi mi nabtı kdkdkkdkd
Ssksjsjs ben unutmuşum iyiki hatırlattınyav dün dediki yarın ararım gündüz aramadı yönümü bulamadım bekliyorum yarın sabah arar herhalde
telefon şarjda boşa arama yengen açar söver acımazSsksjsjs ben unutmuşum iyiki hatırlattın
@BaşkanOnline Efe yerime itirazda bulunduğuna göre tagım verilir mi30.dönem ob tagını niye vermediler
ben itirazda bulunmadım verilmeme sebebi bilgemmiş bilgem senin projenmiş itiraz etmiş sanırım öyle duyum aldım@BaşkanOnline Efe yerime itirazda bulunduğuna göre tagım verilir mi![]()
Alıştık artık herkes söven sövene sövmeyen kim kaldı?telefon şarjda boşa arama yengen açar söver acımaz
zırt pırt gidip geliyon kardeşim adamlar durmadan sana tagmı verecek sen yokken biri CB36 yım diye gelse oda alacak artık@BaşkanOnline Efe yerime itirazda bulunduğuna göre tagım verilir mi![]()
Ablanı ittifakına alsana senben itirazda bulunmadım verilmeme sebebi bilgemmiş bilgem senin projenmiş itiraz etmiş sanırım öyle duyum aldım
yeni taze bimden limonlu kullan at poşet aldım maalesefAblanı ittifakına alsana sen![]()
Sen 5 kere aday oldun kaybettin ben 5 hesap sildim aynı şey bencezırt pırt gidip geliyon kardeşim adamlar durmadan sana tagmı verecek sen yokken biri CB36 yım diye gelse oda alacak artık
saymayıda bilmiyorsun 3 kere 333333 o sinandıSen 5 kere aday oldun kaybettin ben 5 hesap sildim aynı şey bence![]()
neyse bi yön ver arada yarın şöyle güzel bi adlkşasdşklaslşsaymayıda bilmiyorsun 3 kere 333333 o sinandı![]()
Senin için güzel planlarım varneyse bi yön ver arada yarın şöyle güzel bi adlkşasdşklaslş
Adaylığın yüzünden saymayı unuttuksaymayıda bilmiyorsun 3 kere 333333 o sinandı![]()
herkes plan yapmış benim haberim yok ss lerim varsa atsana kanka foruma birisine sövdüğüm falan az gülüp eğleneyimSenin için güzel planlarım var![]()