Puan benim puanım nereye gideceğinide ben belirledim ne sana gitti puanım ne de onlaraDoğru benim yanlışım arkadaşlarını satman demi Talha bey 20 günlük adama kardeşlerinin emeğini sattın.
Puan benim puanım nereye gideceğinide ben belirledim ne sana gitti puanım ne de onlaraDoğru benim yanlışım arkadaşlarını satman demi Talha bey 20 günlük adama kardeşlerinin emeğini sattın.
Mesele puan olmadığını gayet sende iyi biliyorsun Sen benim anama Söven Bir Zavallının kurdurduğu partiye gittin Sana anlatmama rağmen gittin Bende yolun açık olsun dedim Bir Daha Gelemezsin Dedim Doğru muPuan benim puanım nereye gideceğinide ben belirledim ne sana gitti puanım ne de onlara
Ben orda 1 gün bile durmadım küfür ettiğini bana söylemedin bile seni istemiyor dedin ajan olduğunu söylüyor dedinMesele puan olmadığını gayet sende iyi biliyorsun Sen benim anama Söven Bir Zavallının kurdurduğu partiye gittin Sana anlatmama rağmen gittin Bende yolun açık olsun dedim Bir Daha Gelemezsin Dedim Doğru mu
İşte puanın için seni kullandı sever çünkü o işleri yapmayıBen orda 1 gün bile durmadım küfür ettiğini bana söylemedin bile seni istemiyor dedin ajan olduğunu söylüyor dedin
Beni kullanamadı ben sıralama belirlenirken çıktım ordanİşte puanın için seni kullandı sever çünkü o işleri yapmayı
Hangi grup ben o zamanlar 1 grupta vardımOlay öncesi çok farklı gruplarına ajan koydum biliyorum herşeyi
İşte olmadığın grupta konuşuluyorHangi grup ben o zamanlar 1 grupta vardım
Yiğit Adabını BozmaTalha-CB çatışması olmuş haberimiz yok
Ne dedimkiYiğit Adabını Bozma
Noldu geneYazık bu ne. Korkaklar