Meclis Seçimlerinde Oy Kullanmayanlar hk. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Aynen sen şimdi işini yap çok iyi yapıyon ya hadi göreve
Tabi ailem dediğin yeri bakan adayı yapıp secimi kazanamadılar diye bıraktın ya.

Sonraki ay hakkından feragat edip cem abi kırılmasın oylamaya gerek yok diyen Kerem

Ondan sonraki ay da gram bakanlık istemeyip yanındaki dostları bakanlık alsın diye uğraşan ben bakan oldum. Seni hala göremedim listede

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü. & YüceTürk Kurucusu.
Vatandaş
Öyle bir şey yok. Nasıl oy kullanmak her kişinin vatandaşlık görevi ise, mecliste de oy kullanmak vekilin görevidir. Görevini yapacaksın. İradeni; şahsi olarak değil, sana oy atıp seni o makama getirenler adına yönlendireceksin
Kadir başkanım, madem irade milletin, o zaman bırak o milletin vekili de nasıl temsil edeceğine kendi karar versin.
Oy kullanmak görevse, hangi oyu ne zaman kullanacağına karar vermek de yetkidir.

Millet bana güvenip vekil yaptıysa, sadece el kaldır diye değil, doğruyu düşündüğüm gibi savunayım diye yaptı.
Sandığa gitmemek, bazen en net tepkidir.

Bu iradeyi “görev yapmamak” sananlar, vekilliği sadece düğmeye basmak zannedenlerdir.

İradeyi millet verir ama robotluk emri vermez.

biz görevimizin bilincindeyiz.

C E M

YüceTürk Kurucusu Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Tabi ailem dediğin yeri bakan adayı yapıp secimi kazanamadılar diye bıraktın ya.

Sonraki ay hakkından feragat edip cem abi kırılmasın oylamaya gerek yok diyen Kerem

Ondan sonraki ay da gram bakanlık istemeyip yanındaki dostları bakanlık alsın diye uğraşan ben bakan oldum. Seni hala göremedim listede
Sen kendine bak makam için bir o ittifak bi o ittifak geziyorsun gelmiş bana burda kelime yapıyorsun şimdide Altın ok partisine girmişin ben gidince hain ilan eden Bekir bana neler diyor şimdi kendisi orda bravo ya çok güzel başka hangi partilerle yan yana gelcen çıkarın için

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Kadir başkanım, madem irade milletin, o zaman bırak o milletin vekili de nasıl temsil edeceğine kendi karar versin.
Oy kullanmak görevse, hangi oyu ne zaman kullanacağına karar vermek de yetkidir.

Millet bana güvenip vekil yaptıysa, sadece el kaldır diye değil, doğruyu düşündüğüm gibi savunayım diye yaptı.

Bu iradeyi “görev yapmamak” sananlar, vekilliği sadece düğmeye basmak zannedenlerdir.

İradeyi millet verir ama robotluk emri vermez.

biz görevimizin bilincindeyiz.
Milletvekili Kuralı açık ve net. Ayrıca basit. Bunun robotluk ile alakası yok akın bey kardeşim.

Ayrıca demişsin ki; sadece el kaldır diye değil, doğruyu düşündüğüm gibi savunayım diye yaptı.

Bizde diyoruz ki, tepkin kime?

Meclis seçimi şekli bellidir. Örtülü seçim, adaylar partiler tarafından verilen ve oylanan seçim.
Yani kamuoyuna ilan edilen bir aday yok. Tüm vekiller bakan adayı iken, senin bu seçimde tepkin kime oldu onu merak ettim.

O A B İ

Vatandaş
Sen kendine bak makam için bir o ittifak bi o ittifak geziyorsun gelmiş bana burda kelime yapıyorsun şimdide Altın ok partisine girmişin ben gidince hain ilan eden Bekir bana neler diyor şimdi kendisi orda bravo ya çok güzel başka hangi partilerle yan yana gelcen çıkarın için
Algı şov bravo😂😂
Birincisi senin yaptığın bizim ittifak kazanamayacak karşı çok güçlü ben Altın Ok'a gideyim belki ordan bakan olurum demekti😂😂

Ama ben ittifakım yokken bana sen rahat ol Adeni iktidar yapacaz gerekirse kazanana kadar Adini aday gösteririz diyen adamlara vefa duygumdu.

Kadirin yüzü burda son ana kadar bana danışmana bile gerek yok daha fazla hekettiğini düşündüğün birisi varsa yaz dedim😂

Beni kendinle karıştırma bu güne kadar bir kişiye bile beni bakan yapar mısın demedim iki bakanlığımda yaptığım özverili çalışmadan dolayı yönetimin beni uygun görmesi sebebiyle.

İttifak değiştirme konusuna gelince biz aylardır zatrn eski diriliş ittifakıyla dostuz bir dönem rekabet gereği partiler arası ortak karar ile rakip olduk. Daha sonra Altın Ok güçlü taraf olmaktan çıkınca rakibinin en güçlü olduğu dönem vefa borcumu ödemek için döndüm. Yani beni bilen biliyor ama seni ben bile tanıyamıyorum artık.

C E M

Vatandaş
Algı şov bravo😂😂
Birincisi senin yaptığın bizim ittifak kazanamayacak karşı çok güçlü ben Altın Ok'a gideyim belki ordan bakan olurum demekti😂😂

Ama ben ittifakım yokken bana sen rahat ol Adeni iktidar yapacaz gerekirse kazanana kadar Adini aday gösteririz diyen adamlara vefa duygumdu.

Kadirin yüzü burda son ana kadar vana danışmana bile gerek yok daha fazla hekettiğini düşündüğün birini varsa yaz dedim😂

Beni kendinle karıştırma bu güne kadar bir kişiye bile beni bakan yapar mısın demedim iki bakanlığımda yaptığım özverili çalışmadan dolayı yönetimin beni uygun görmesi sebebiyle.

İttifak değiştirme konusuna gelince biz aylardır zatrn eski diriliş ittifakıyla dostuz bir dönem rekabet gereği partiler arası ortak karar ile rakip olduk. Daha sonra Altın Ok güçlü taraf olmaktan çıkınca rakibinin en güçlü olduğu dönem vefa borcumu ödemek için döndüm. Yani beni bilen biliyor ama seni ben bile tanıyamıyorum artık.
Aynen aynen büyüksün alkış 👏👏

C E M

Vatandaş
Algı şov bravo😂😂

Kadirin yüzü burda son ana kadar bana danışmana bile gerek yok daha fazla hekettiğini düşündüğün birisi varsa yaz dedim😂

Hee olayıda çok yanlış saptırma ben zaten tatil moduna çekmiştim git Uğur'a sor gel kanka boşver takılırız keyfine dedi bende uğurla dostum olduğu için kabul ettim ve ben gerçek dostlarımın yanındayım merak etme senin gibi değiller

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
TBMM' de de belirli bir sayıda oylamaya katılmayan milletvekillerinin devamsızlıktan vekillikleri düşmektedir.

Siz ne anlatıyorsunuz? Maaşı alıyorsan görevini yapacaksın.
Sen vekilsin , oy kullanmak hakkın veya özgürlüğün değil, GÖREVİN!

O A B İ

Vatandaş
Hee olayıda çok yanlış saptırma ben zaten tatil moduna çekmiştim git Uğur'a sor gel kanka boşver takılırız keyfine dedi bende uğurla dostum olduğu için kabul ettim ve ben gerçek dostlarımın yanındayım merak etme senin gibi değiller
😂😂 Gerçekten komiksin. Senin derdini bir tek ben bilmiyorum. Ama yatırımı doğru yapmıyorsun. Etkili yatirim yap güncele değil geleceğe odaklan. Konjektör çok hızlı değişiyor.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Algı şov bravo😂😂

Kardeşim bunları anlatmana gerek bile yok.
Bizim aramızda ki bağ farklıdır. Ama bende açıklama yapayım hadi.

Bekir kardeşim zamanında meclis başkanı iken Altın Ok tarafından darbe ile indirildi. Güzel bir anı yaşadık role play yaptık tabi.😁
Tabi o zamanlardan beri Bekir ve dostları dostumuz olmuş, dostluğumuz baki kalmıştır. Hep birlikte olmuş, birbirimize destek olmuşuzdur. İttifaklık dönemimizde bile bir kere olsun makam için ikili polemik yaşamamış tek seferde halletmişizdir.

Şimdi Bekir kardeşim bana gelmiş demiş ki, Altın Ok zor durumda destek olmak boynumun borcudur.
Bende demişim ki, zamanında seni koltuğundan ettik, onu geri teslim etmek boynumun borcudur.
Kendisi istemedi, istemezde. Ama zaten bende sormadım ona seni yapalım mı diye, yönetimdeki dostlarımızda benimle hemfikir oldu ve destekledi.

Kimsenin bizim aramızdaki bağı ve dostluk hakkında kötü düşünmesine ve kirli yorum yapmasına müsade etmem. Makam dediğin nedir ki, Bu ay kaybedilirse diğer ay çok çalışır kazanırsın.

Kaybettik , kaybediyoruz diye. Küsmek darılmak. Yada bunu birilerine yıkarak, siz insanları aşağılıyorsunuz darıltıyorsunuz diyerek haklı olduğunu düşünmesin kimse.

Bu bir oyun, dostluğu iyi yapan da , strateji üretende kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...