Meclis Seçimlerinde Oy Kullanmayanlar hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Çok iyi anlarlar görevden. Aynı hassasiyeti İçişleri bakanımız çalışma yapmaya çalışıp atama yapacak üye ararken seçim sonrası belediye başkanlarını ve valileri görevden bilerek istifa ettirip bakanımızı zor duruma düşürdüğünüzde de bu kadar erdemli ve oyuna hizmet eden rolde olsaydınız.

Rollplay adı altında insanlara hakaret vari sözler söyleyerek, kendinizi üstün görerek bıkkınlık verdikten sonra yalandan biz bir şey yapmadık demeniz de boşa.

Partinizin oyun başkanı ben iş yapmam , adam bulabiliyorsa atama yapsın diye konuşurken aynı tepkiyi gösterseydin samimi gelirdiniz belki ama o sözlerden sonra bir de ona destek olmuşken hiç samimi gelmiyorsunuz.
Altına imzamı atarım. Şimdi burada Ahkam kesen herkesin roleplayde olsa oyunu kirleten oyunu çekilmez hale getiren kişiler olmasıda ne çelişki. Şurda yazan herseyi yapmadılarmı zamanında alasını yapdılar. Şimdide güya oyunu kurtarmaya çalısan kahraman olmuslar :)

C E M

YüceTürk Kurucusu Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Altına imzamı atarım. Şimdi burada Ahkam kesen herkesin roleplayde olsa oyunu kirleten oyunu çekilmez hale getiren kişiler olmasıda ne çelişki. Şurda yazan herseyi yapmadılarmı zamanında alasını yapdılar. Şimdide güya oyunu kurtarmaya çalısan kahraman olmuslar :)
Bende imzamı atarım gerçek dostum

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Onurlu bir duruş sergilemelerini takdir ediyorum.

Yalandan rekabet olsun diye üçer üçer bölünüp ittifak kurup ittifaktakiler aptal yerine koyarak oyun başkanlığı alıp karşı tarafa geçip yalandan bahanelerle sağa sola sataşmalarındansa kendi arkadaş grubunda mutlu mesut oyun oynamak gayet samimi.

Strateji adı altında yalan gülücükler dağıtmak ve verilen söze ihanet edip kendini satmaktansa doğru yolun bu olduğuna bende inanıyorum

Ne bekliyorsunuz, sizin paronayalarınızla mı uğraşacaktık?
Sizinle aynı düşünmeyen herkese küsüp, sonra da kimse bizimle ittifak olmuyor diye ağlayan bir topluluksunuz.

Sayemizde küs olduğunuz herkesle bir araya gelmişsiniz, hala suçluyorsunuz.

Bir de geldim oyuna da küsmüşsünüz.
Malesef tribimi çekmeyen bizim düşmanımız kafasından çıkın zira reelde de üzülürsünüz, YTD.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

Yalandan rekabet olsun diye üçer üçer bölünüp ittifak kurup ittifaktakiler aptal yerine koyarak oyun başkanlığı alıp karşı tarafa geçip yalandan bahanelerle sağa sola sataşmalarındansa kendi arkadaş grubunda mutlu mesut oyun oynamak gayet samimi.

Strateji adı altında yalan gülücükler dağıtmak ve verilen söze ihanet edip kendini satmaktansa doğru yolun bu olduğuna bende inanıyorum
Siz bir dönüp kendinize bakın bence bu oyunda uzun süre olanlar bu boş muhabetlere anca gülerler ne oldunuz belli kimlerle oldunuz belli arkadan birbirinize neler diyip utanmadan suratlarına bakıp sözde dost diyenler belli bunlarda sizlersiniz aylarca dimdik durup kaybetsekde mücadele edip birbirini satmayanlarda belli bunlarda bizleriz ama sizler bir hiçsiniz çünkü gereksizsiniz 😀

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
E sen onu da yapmıyorsun; hiçbir sıralamada yoksun, emek vermiyorsun. Sonra kalkıp “İstediğimiz oldu, meclis bizim” demek ayrı bir ironi. O zaman ben de şöyle mi diyim , Sen şimdi meclisi mi hak ediyorsun. 😃 Senin nazarında soylüyorum.

Geçmişini bilmeyen, gelecekte var olamaz. Varsa eski oyuncu arkadaşlarından sor benim kastığım puanları.

2 ay sıralama yapan kendini zirvede görüyor 😀

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ne bekliyorsunuz, sizin paronayalarınızla mı uğraşacaktık?
Sizinle aynı düşünmeyen herkese küsüp, sonra da kimse bizimle ittifak olmuyor diye ağlayan bir topluluksunuz.

Sayemizde küs olduğunuz herkesle bir araya gelmişsiniz, hala suçluyorsunuz.

Bir de geldim oyuna da küsmüşsünüz.
Malesef tribimi çekmeyen bizim düşmanımız kafasından çıkın zira reelde de üzülürsünüz, YTD.
Bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.

Oyun başkanınız ittifakı dağıtıp karşıya geçti bunun hiçbir bahanesinin olmadığını yaptığının onursuz bir davranış olduğunu kabul edin.

Kimse bizimle ittifak olmuyor diye ağlamam .
Ben sözünde duracak satılık olmayacak rollplayinin dozunu bilecek. Ayrılacaksa da onuru ile ayrılacak bahanelere sığınmayacak insanlarla gayet de güzel yol yürürüm.

Küs müsünüz muhabbeti yok. Böyle tercih ediyoruz. Yalan gülücüklerdense gerçek rekabetten yanayız.

Başkalarına eleştirmeden önce kendinize eleştirin zira buna çok ihtiyacınız var.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı

Aptal yerine koyduysak aptal olmayın sizde her ay şehir ödülü taş ödülü için ağlıyordun en son ekremle darbe planı yapıyordun o günden beri kayıpsın darbe planı yapan birisinin meclis bileşenleriyle ilgili karara yazı yazması bile saçmalık sen git arkadan türlü türlü bi ton hakaret ettiğin bilgemle can ciğer kuzu sarması ol iş yap hadi bakim meclisi falanda işi bilene bırak geçen ay saldık meclisi ne yaptığınızı gördük bu ay oy kullanmayan vekillerin ç/aldığı ödülleri geri alınmasını sağlıyoruz bunda korkacak birşey yok ama sen ödül için sürekli ağlarsın ağlamaya devam et korkma geç oyunu ver rekabet edebiliyorsan et rakip ol yoksa kaybol

T Ü R K B E Y İ

57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Oyun başkanınız ittifakı dağıtıp karşıya geçti bunun hiçbir bahanesinin olmadığını yaptığının onursuz bir davranış olduğunu kabul edin.

Ben sözünde duracak satılık olmayacak rollplayinin dozunu bilecek. Ayrılacaksa da onuru ile ayrılacak bahanelere sığınmayacak insanlarla gayet de güzel yol yürürüm.

Küs müsünüz muhabbeti yok. Böyle tercih ediyoruz. Yalan gülücüklerdense gerçek rekabetten yanayız.

Başkalarına eleştirmeden önce kendinize eleştirin zira buna çok ihtiyacınız var.
Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun Karşim

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı

Onursuz davranışın kraliçesi tacını bilgemden alıp sana veriyorum yorum yapamazsın bile karşıya gitmeme rağmen msbne vekilliklerine kadar atamanı yaptım ta ki sen kendini çok zeki sanıp birilerine kendinizi kullandırana kadar bir gün bi uyandım içişleri şov yapıyorm forumda aaa öylemi olmuş o zaman gelin bakayım buraya dedim şamar vakti

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Siz bir dönüp kendinize bakın bence bu oyunda uzun süre olanlar bu boş muhabetlere anca gülerler ne oldunuz belli kimlerle oldunuz belli arkadan birbirinize neler diyip utanmadan suratlarına bakıp sözde dost diyenler belli bunlarda sizlersiniz aylarca dimdik durup kaybetsekde mücadele edip birbirini satmayanlarda belli bunlarda bizleriz ama sizler bir hiçsiniz çünkü gereksizsiniz 😀
😂😂😂😂😂

Allah'ıma çok şükür ne olduğumu da kim olduğumu da herkes biliyor.

Cümlelerinize dikkat edin bizim varlığımıza hiç senin ya da gereksizsiniz diyemezsiniz.

Çok şükür bugüne kadar verdiğim her gün sözümü tuttum ne yapacağım da belliydi ne yaptığımda arkadan iş çevirip kimseyi satmadım.

Söylediklerimizin birçok örneğini bu oyunda hayata geçiren sizken tutup karşıya laf atmayın gülünç oluyorsunuz

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü. & YüceTürk Kurucusu.
Vatandaş
Geçmişini bilmeyen, gelecekte var olamaz. Varsa eski oyuncu arkadaşlarından sor benim kastığım puanları.

2 ay sıralama yapan kendini zirvede görüyor 😀
Benim ağzımdan hiçbir zaman “zirvedeyim”, “en üstteyim” gibi egolu şeyler duymazsın, duymayacaksın da başkanım. Bekir başkan da tanır beni veya diğerlerine sor, nasıl biri olduğumu söylerler; kimseyle bir problemim de yok.

Sadece, geçmişini neden sorayım ki? Sen bana “şu an hak etmiyorsun” dedin, ben de sana “sen şu an ne kadar hak ediyorsun?” diye sordum, çok basit.

Hadi iyi akşamlar başarılar dilerim 😄

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Aptal yerine koyduysak aptal olmayın sizde her ay şehir ödülü taş ödülü için ağlıyordun en son ekremle darbe planı yapıyordun o günden beri kayıpsın darbe planı yapan birisinin meclis bileşenleriyle ilgili karara yazı yazması bile saçmalık sen git arkadan türlü türlü bi ton hakaret ettiğin bilgemle can ciğer kuzu sarması ol iş yap hadi bakim meclisi falanda işi bilene bırak geçen ay saldık meclisi ne yaptığınızı gördük bu ay oy kullanmayan vekillerin ç/aldığı ödülleri geri alınmasını sağlıyoruz bunda korkacak birşey yok ama sen ödül için sürekli ağlarsın ağlamaya devam et korkma geç oyunu ver rekabet edebiliyorsan et rakip ol yoksa kaybol
Aradan bir süre geçti bakıyorum ki halen insan olamamışsın seninle muhatap olmam seni seviyene inmem bile. Kendine geldiğinde istifa ettirip onu bunu yaptırırken makamlı üyelerin sorumluluğu yok muydu şimdi mi aklına geldi birilerinin sorumluluğunun var olduğu sen kendi sorumluluklarını yerine getiremeyen adamsın. Önce konuşmayı öğreneceksin kaybol falan hayırdır haddini bil

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
😂😂😂😂😂

Allah'ıma çok şükür ne olduğumu da kim olduğumu da herkes biliyor.

Cümlelerinize dikkat edin bizim varlığımıza hiç senin ya da gereksizsiniz diyemezsiniz.

Çok şükür bugüne kadar verdiğim her gün sözümü tuttum ne yapacağım da belliydi ne yaptığımda arkadan iş çevirip kimseyi satmadım.

Söylediklerimizin birçok örneğini bu oyunda hayata geçiren sizken tutup karşıya laf atmayın gülünç oluyorsunuz
Çok şükür nasılda bilgeme sövüp beraber oldum
Mrs. President. Sevim Aydın

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Aradan bir süre geçti bakıyorum ki halen insan olamamışsın seninle muhatap olmam seni seviyene inmem bile. Kendine geldiğinde istifa ettirip onu bunu yaptırırken makamlı üyelerin sorumluluğu yok muydu şimdi mi aklına geldi birilerinin sorumluluğunun var olduğu sen kendi sorumluluklarını yerine getiremeyen adamsın. Önce konuşmayı öğreneceksin kaybol falan hayırdır haddini bil
Sen insanlık evresine geçebildin mi sorgulama yapıyorsun yarma beni komik şahıs 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...