Meclis Seçimlerinde Oy Kullanmayanlar hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Şimdi Allah’ı var boş çevirmedi hakkını yiyemem lakin istifalar konusunda sizden habersiz olmadığını adım kadar da eminim
Senin dönemindeki istifa edenleri listele ve buna dair belgeleri kanıtları koyun Ömer bey kardeşim. Biz neden planlı şekilde istifa ettirelim yahu😀

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Onu bilemem tabii ama yükselen gençliğe alerjisi olan.. çok olduğu için olabilir ama 🤔😉
Bak biz yaptığımız şeyleri saklayacak halimiz yok. Yapmaktan korktuğumuz bir olay olmadı, kimseden de saklamadık. Ne yaptıysak geldik yaptık dedik. Derizde.
Ama uyduruk bir atama için bunu yapmadık, yapsakta burada söyleriz emin olun buna.

Sevim hanım ablamız gene kurmuş kafasında gene sizleri yanlış yönlendiriyor demekki yazıkk

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
Bak biz yaptığımız şeyleri saklayacak halimiz yok. Yapmaktan korktuğumuz bir olay olmadı, kimseden de saklamadık. Ne yaptıysak geldik yaptık dedik. Derizde.
Ama uyduruk bir atama için bunu yapmadık, yapsakta burada söyleriz emin olun buna.

Sevim hanım ablamız gene kurmuş kafasında gene sizleri yanlış yönlendiriyor demekki yazıkk
Sevim başkanımın bizi yanlış yönlendirmesi ne gerek yok ki ben içindeydim zaten olayların mevzunun ama her şey ortada

Z A F E R

A D İ N & 54. Dönem İç İşleri Bakanı
Vatandaş
Hee olayıda çok yanlış saptırma ben zaten tatil moduna çekmiştim git Uğur'a sor gel kanka boşver takılırız keyfine dedi bende uğurla dostum olduğu için kabul ettim ve ben gerçek dostlarımın yanındayım merak etme senin gibi değiller
Reel hayatında zor günlerinde de yanında mıydı o dostun? Tatile aldın 2 gün sonra bekire yazdın bırakacam diye gruba yazıp da helallik bile isteyemedin. Altın ok a gittin tepki gösterdik diye çıktın tekrar tatil moduna aldın 2 gün sonra tekrar girdin altın ok a, ancak kendini kandırdın karşılığını da aldın

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Kaybetmekten korkacağın tek şey Allahın rızası olsun
Geriye kalan zaten kaybedilmeye mahkum

Hayırlı cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...