Senin ağırlığından ne olacakKüçüğüm ağır geldiysem sana söyle

Klavye delikanlılığına mı başladın
Senin ağırlığından ne olacakKüçüğüm ağır geldiysem sana söyle
Tamam işte barışalım Bir daha olmazSen beni çok üzüyorsun ismail.
Ne oldu beso etiketleyip duruyorsun
Şimdi Allah’ı var boş çevirmedi hakkını yiyemem lakin istifalar konusunda sizden habersiz olmadığını adım kadar da eminimİspatlar mısın? Hadi kanıt göster. İçişleri bakanı sizdeyken bilerek istifa edildiğine dair bunu kanıtları.
He birde @Ömer GÜVEN e sor bakayım. Benden isim istediğinde hiç boş çevirmişmiyim. Yüzü burada
Niye beğenmedim atıyorsunNe oldu beso etiketleyip duruyorsun
Tamam barıştık ozamanTamam işte barışalım Bir daha olmaz
iyi WhatsApp'tan kaldırırsın engeli bir zahmetTamam barıştık ozaman
Senin dönemindeki istifa edenleri listele ve buna dair belgeleri kanıtları koyun Ömer bey kardeşim. Biz neden planlı şekilde istifa ettirelim yahuŞimdi Allah’ı var boş çevirmedi hakkını yiyemem lakin istifalar konusunda sizden habersiz olmadığını adım kadar da eminim
Sana da mı atmışım sorma şu sıralar herkese otomatik atıyorumNiye beğenmedim atıyorsun![]()
Tamam kaldırcam. Yükselen partisini kapatayım da biiyi WhatsApp'tan kaldırırsın engeli bir zahmet
Onu bilemem tabii ama yükselen gençliğe alerjisi olan çok olduğu için olabilir amaSenin dönemindeki istifa edenleri listele ve buna dair belgeleri kanıtları koyun Ömer bey kardeşim. Biz neden planlı şekilde istifa ettirelim yahu![]()
Tövbe estağfurullah tövbe estağfurullahTamam kaldırcam. Yükselen partisini kapatayım da bi
Bak biz yaptığımız şeyleri saklayacak halimiz yok. Yapmaktan korktuğumuz bir olay olmadı, kimseden de saklamadık. Ne yaptıysak geldik yaptık dedik. Derizde.Onu bilemem tabii ama yükselen gençliğe alerjisi olan.. çok olduğu için olabilir ama![]()
Sevim başkanımın bizi yanlış yönlendirmesi ne gerek yok ki ben içindeydim zaten olayların mevzunun ama her şey ortadaBak biz yaptığımız şeyleri saklayacak halimiz yok. Yapmaktan korktuğumuz bir olay olmadı, kimseden de saklamadık. Ne yaptıysak geldik yaptık dedik. Derizde.
Ama uyduruk bir atama için bunu yapmadık, yapsakta burada söyleriz emin olun buna.
Sevim hanım ablamız gene kurmuş kafasında gene sizleri yanlış yönlendiriyor demekki yazıkk
Neyse siz öyle bilin sorun yokSevim başkanımın bizi yanlış yönlendirmesi ne gerek yok ki ben içindeydim zaten olayların mevzunun ama her şey ortada
Reel hayatında zor günlerinde de yanında mıydı o dostun? Tatile aldın 2 gün sonra bekire yazdın bırakacam diye gruba yazıp da helallik bile isteyemedin. Altın ok a gittin tepki gösterdik diye çıktın tekrar tatil moduna aldın 2 gün sonra tekrar girdin altın ok a, ancak kendini kandırdın karşılığını da aldınHee olayıda çok yanlış saptırma ben zaten tatil moduna çekmiştim git Uğur'a sor gel kanka boşver takılırız keyfine dedi bende uğurla dostum olduğu için kabul ettim ve ben gerçek dostlarımın yanındayım merak etme senin gibi değiller
Kdkdkfkfmgmggk hayırlı cumalar SanadaKaybetmekten korkacağın tek şey Allahın rızası olsun
Geriye kalan zaten kaybedilmeye mahkum
Hayırlı cumalar
Allah razı olsun Türkler beyinden ayazettin paşaKdkdkfkfmgmggk hayırlı cumalar Sanada
Ettin oldu mı şimdiAllah razı olsun Türkler beyinden ayazettin paşa