Raid kullan etkili kanka dkkdkdkkd2-3 ayda bir türüyor havalar ısınınca sivri sinek gibi ilacını verip gönderiyorum
Raid kullan etkili kanka dkkdkdkkd2-3 ayda bir türüyor havalar ısınınca sivri sinek gibi ilacını verip gönderiyorum
Sen ortalık MALI gibi dolaşıyorsun ama kendini neden benimle karıştırıyorsun ayıp etme kendine.ortalık malı gibi dolaşma sağda solda gel arada bize sana 1-2 makam vereyim
hamam böceği diyorsun doğru oda olabilirRaid kullan etkili kanka dkkdkdkkd
seni ortalık malı yapıp sağdan sola vura vura bir hal oldum insanda utanma olur azıcıkSen ortalık MALI gibi dolaşıyorsun ama kendini neden benimle karıştırıyorsun ayıp etme kendine.
Yalnız İsrail ile bağları kuvvetliyallah twitera 2 israil tweeti at sanki çok anlıyorda siyasetten![]()
Bak zekası geri vatandaş kimsenin umrunda değilsin sağa sola iki laf atarak maymun gibi sesler çıkarıyorsun hadi yallah.2-3 ayda bir türüyor havalar ısınınca sivri sinek gibi ilacını verip gönderiyorum
Lan sende utanma olsa şuraya yazmaya yüzün olur mu ahlaksız vatandaş oyunu sen ve senin gibi 3-5 ukala saçma sapan bir hala çevirdiniz kaybolseni ortalık malı yapıp sağdan sola vura vura bir hal oldum insanda utanma olur azıcık![]()
yamanacak parti bulamazsan gel efe baba elini ayağını öpeyim de biat et sana durumsal onursal dürümsel birşeyler ayarlarım ben yaralı ceylanımBak zekası geri vatandaş kimsenin umrunda değilsin sağa sola iki laf atarak maymun gibi sesler çıkarıyorsun hadi yallah.
biraz daha kudurmaya devam et belki yeni partinde makam sahibi olabilirsin ha gayret göze girmeye çalışLan sende utanma olsa şuraya yazmaya yüzün olur mu ahlaksız vatandaş oyunu sen ve senin gibi 3-5 ukala saçma sapan bir hala çevirdiniz kaybol
Üzülüyor ama öyle demeeeeebiraz daha kudurmaya devam et belki yeni partinde makam sahibi olabilirsin ha gayret göze girmeye çalış
O işlerden sen anlarsın Altın oktan bir oyun başkanlığı alacan diye sövüp sövüştürmediğin kimse kalmadı karakter yoksunubiraz daha kudurmaya devam et belki yeni partinde makam sahibi olabilirsin ha gayret göze girmeye çalış
Ne bu abilerinden uygulamalı olarak gördüğün pozisyonları mı anlatıyorsunhakaret edebilmen için dogylikten kurtulman lazım ufaklık![]()
hahahahahahahhaah bu ezik kompleksini bastırmak için böyle havalı sözler söylemene gerek yok mersin soytarısı seni beni eğlendir şimdi ayşeyle çilek topladığın gibi şimalle topla hadi yallahO işlerden sen anlarsın Altın oktan bir oyun başkanlığı alacan diye sövüp sövüştürmediğin kimse kalmadı karakter yoksunu
senin seviyen senin gibi yerlerde yukardan bakınca görünmüyorsun seni sinek gibi eziyorum her seferindeNe bu abilerinden uygulamalı olarak gördüğün pozisyonları mı anlatıyorsunseviyesiz
İnsanların özel hayatı seni alakadar eder mihahahahahahahhaah bu ezik kompleksini bastırmak için böyle havalı sözler söylemene gerek yok mersin soytarısı seni beni eğlendir şimdi ayşeyle çilek topladığın gibi şimalle topla hadi yallah![]()
soytarılık yaparsa evet yada bunu herkese duyurursa bunun ne mal olduğunu bilmeyen mi varİnsanların özel hayatı seni alakadar eder mi
Senide ilgilendirmezİnsanların özel hayatı seni alakadar eder mi
Senşn konuya atlaman veya yazılanlar seni alakadar eder miİnsanların özel hayatı seni alakadar eder mi
Lan ne anlatıyon gereksiz vatandaş benim sinirimi hoplatma ukalasoytarılık yaparsa evet yada bunu herkese duyurursa bunun ne mal olduğunu bilmeyen mi var![]()