Oyun Başkanı Hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
seni ortalık malı yapıp sağdan sola vura vura bir hal oldum insanda utanma olur azıcık :D
Lan sende utanma olsa şuraya yazmaya yüzün olur mu ahlaksız vatandaş oyunu sen ve senin gibi 3-5 ukala saçma sapan bir hala çevirdiniz kaybol

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Lan sende utanma olsa şuraya yazmaya yüzün olur mu ahlaksız vatandaş oyunu sen ve senin gibi 3-5 ukala saçma sapan bir hala çevirdiniz kaybol
biraz daha kudurmaya devam et belki yeni partinde makam sahibi olabilirsin ha gayret göze girmeye çalış

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Artık çöpüm benimmmmmm adamı soytarı yapar ortada gezdiririm ben senide öyle gezdiriyorum 2 yıldır

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
biraz daha kudurmaya devam et belki yeni partinde makam sahibi olabilirsin ha gayret göze girmeye çalış
O işlerden sen anlarsın Altın oktan bir oyun başkanlığı alacan diye sövüp sövüştürmediğin kimse kalmadı karakter yoksunu

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
O işlerden sen anlarsın Altın oktan bir oyun başkanlığı alacan diye sövüp sövüştürmediğin kimse kalmadı karakter yoksunu
hahahahahahahhaah bu ezik kompleksini bastırmak için böyle havalı sözler söylemene gerek yok mersin soytarısı seni beni eğlendir şimdi ayşeyle çilek topladığın gibi şimalle topla hadi yallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...