Oyun Başkanı Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
senin sinirin hoplasa nolur hoplamasa ne olur :D
Hayatımda senin kadar adisini görmedim oyunda bir yerlere ulaşmak adına insanlara hakaret eden bencil beyinsiz bir insansın bu vatandaş ile arkadaşlık kurup yanında barındıranlarda senin kadar pis zihinli kişilerdir.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Hayatımda senin kadar adisini görmedim oyunda bir yerlere ulaşmak adına insanlara hakaret eden bencil beyinsiz bir insansın bu vatandaş ile arkadaşlık kurup yanında barındıranlarda senin kadar pis zihinli kişilerdir.
şimal geçen ay ob adayıyken enderi önüme attın erkek olup karşıma çıksaydın aslan parçası millete gül atmakla olmaz bu işler hayatımda senin kadar birilerine yaranmayı bedavaya konmayı gül böcek çiçek atıp sinsice hareket edip plan yapmayı ve hainlik yapmayı bile beceremeyen beceriksiz yeteneksiz vasıfsız birini görmedim

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
şimal geçen ay ob adayıyken enderi önüme attın erkek olup karşıma çıksaydın aslan parçası millete gül atmakla olmaz bu işler hayatımda senin kadar birilerine yaranmayı bedavaya konmayı gül böcek çiçek atıp sinsice hareket edip plan yapmayı ve hainlik yapmayı bile beceremeyen beceriksiz yeteneksiz vasıfsız birini görmedim
Ya kaybol başkanlık alıp ittifakını satıp ordan oraya yamandın sana bunu yazanlara da keriz oyun başkanlığı falan dedin ne anlatıyorsun ayrıca ben senin gibi karakter yoksunumuyum elli kere oyun başkanlığına aday olayım. Plan falan yaptığınız yok iki ss üç beş laf taşıyıp milleti birbirine düşürüyorsunuz oyunu oyun olmaktan çıkarıp kendi sirkinize çevirmişsiniz. Benimle muhatap olma kimsenin umrunda değilsin önüne gelene laf atıyorsun beyinsizlik mi var ıQ seviyende sıkıntı mı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...