Sana bişey diyen oldu mu ne atlıyorsun Aydın ın KadirSenide ilgilendirmez
Sana bişey diyen oldu mu ne atlıyorsun Aydın ın KadirSenide ilgilendirmez
Erennnnn uyku saatin geçti hadi sütünü iç yatLan ne anlatıyon gereksiz vatandaş benim sinirimi hoplatma ukala
senin sinirin hoplasa nolur hoplamasa ne olurLan ne anlatıyon gereksiz vatandaş benim sinirimi hoplatma ukala
Eder koçumSenşn konuya atlaman veya yazılanlar seni alakadar eder mi
Kes lan sen kimsinErennnnn uyku saatin geçti hadi sütünü iç yat
Nereye atladımSana bişey diyen oldu mu ne atlıyorsun Aydın ın Kadir
Darbe ne zamanSenşn konuya atlaman veya yazılanlar seni alakadar eder mi
Etmez koçum öyle herşeyi atlama çekirgeEder koçum
Velin küçüğümKes lan sen kimsin
Hayatımda senin kadar adisini görmedim oyunda bir yerlere ulaşmak adına insanlara hakaret eden bencil beyinsiz bir insansın bu vatandaş ile arkadaşlık kurup yanında barındıranlarda senin kadar pis zihinli kişilerdir.senin sinirin hoplasa nolur hoplamasa ne olur![]()
Atlarım koçum sen işine bakEtmez koçum öyle herşeyi atlama çekirge
Sevim 3Hayatımda senin kadar adisini görmedim oyunda bir yerlere ulaşmak adına insanlara hakaret eden bencil beyinsiz bir insansın bu vatandaş ile arkadaşlık kurup yanında barındıranlarda senin kadar pis zihinli kişilerdir.
Abilerinden izin aldın mı konuşurken yap derse yapacak konuş derse konuşacaksın hadi yallah muhattabım değilsinVelin küçüğüm
İşim sensin koçum atlarsan ham yaparlar seniAtlarım koçum sen işine bak
Oy çen büyüdünde racon mu kesiyorsun çenAbilerinden izin aldın mı konuşurken yap derse yapacak konuş derse konuşacaksın hadi yallah muhattabım değilsin
şimal geçen ay ob adayıyken enderi önüme attın erkek olup karşıma çıksaydın aslan parçası millete gül atmakla olmaz bu işler hayatımda senin kadar birilerine yaranmayı bedavaya konmayı gül böcek çiçek atıp sinsice hareket edip plan yapmayı ve hainlik yapmayı bile beceremeyen beceriksiz yeteneksiz vasıfsız birini görmedimHayatımda senin kadar adisini görmedim oyunda bir yerlere ulaşmak adına insanlara hakaret eden bencil beyinsiz bir insansın bu vatandaş ile arkadaşlık kurup yanında barındıranlarda senin kadar pis zihinli kişilerdir.
Allah Allah bak sen şuna büyüdün de adam oldun burda posta mı koyuyorsun senİşim sensin koçum atlarsan ham yaparlar seni
Çalma küçüğüm çalma kendi cümlelerini kullan papağanlık yapmaAllah Allah bak sen şuna büyüdün de adam oldun burda posta mı koyuyorsun sen
Ya kaybol başkanlık alıp ittifakını satıp ordan oraya yamandın sana bunu yazanlara da keriz oyun başkanlığı falan dedin ne anlatıyorsun ayrıca ben senin gibi karakter yoksunumuyum elli kere oyun başkanlığına aday olayım. Plan falan yaptığınız yok iki ss üç beş laf taşıyıp milleti birbirine düşürüyorsunuz oyunu oyun olmaktan çıkarıp kendi sirkinize çevirmişsiniz. Benimle muhatap olma kimsenin umrunda değilsin önüne gelene laf atıyorsun beyinsizlik mi var ıQ seviyende sıkıntı mı varşimal geçen ay ob adayıyken enderi önüme attın erkek olup karşıma çıksaydın aslan parçası millete gül atmakla olmaz bu işler hayatımda senin kadar birilerine yaranmayı bedavaya konmayı gül böcek çiçek atıp sinsice hareket edip plan yapmayı ve hainlik yapmayı bile beceremeyen beceriksiz yeteneksiz vasıfsız birini görmedim
Yuh artık yaniUlan seni siker siker çoğaltırım he amına koyduğumun ibnesi