Senide kapatamıyormuyuzArkadaşlar selam
Yükselen Gençlik Partisi
Defne Partisi
Turan Partilerini KAPATIYORUM.
Masum ve hiç bireyden haberi olmayan üyelerin hakkını gasp eden partiler bundan sonra affedilmeyecektir.

Senide kapatamıyormuyuzArkadaşlar selam
Yükselen Gençlik Partisi
Defne Partisi
Masum ve hiç bireyden haberi olmayan üyelerin hakkını gasp eden partiler bundan sonra affedilmeyecektir.
Yürü be reyis kim tutar seni alkolü biz içiyoz kafasını sen yaşıyorsunArkadaşlar selam
Yükselen Gençlik Partisi
Defne Partisi
Altın Oku bitirecez başkan rahat olunBende Bürküt partisi yöneticisi olarak Kadir başkanın kendinde gördüğü yetkile kendimde de görüyorum ve ALTIN OK Partisini kapatıyorum
Ankara milletvekili: BATUGA.HAN
Karşim alkol kötülüklerin anasıdır. Tavsiye etmiyorum.Yürü be reyis kim tutar seni alkolü biz içiyoz kafasını sen yaşıyorsun![]()
Seninle biz daha önce konuştuk mu yavrucumAh kadir ah seninle konuşurken ciddi duramıyorum çok komiksin bazen![]()
Ciddi birisi olmadığın için seninle muhatap olmaya vaktim olmuyor KadircimSeninle biz daha önce konuştuk mu yavrucum
Ben rahatım walla bize dokunmayan yılan bin yaşasınAltın Oku bitirecez başkan rahat olun
KskskskskksmsmsmsmsmsösösCiddi birisi olmadığın için seninle muhatap olmaya vaktim olmuyor Kadircim
Durum ve şartlar belli eder herşeyi kral. Bilemeyiz ki.Ben rahatım walla bize dokunmayan yılan bin yaşasın![]()
Altın ok olmak gurur verici bizler içinYazdıkların çok komiğime gittiği için cevap vermişimdir sen kendi üyelerine haddini bildir altın ok gibi bir partiyi yönetmek utanç verici
Kazanirsam ilk sizin hakkınız tedbir alicamYazdıkların çok komiğime gittiği için cevap vermişimdir sen kendi üyelerine haddini bildir altın ok gibi bir partiyi yönetmek utanç verici
Kendi adına konuş tozkoparan partinizde çok yanlış kişiler var haberiniz yok uyuyorsunuzAltın ok olmak gurur verici bizler için
Ben burda yanlış görmüyorum amam ben qalıba yanlış kişiye konuşuyorum ben savcı adayıyım Tarfsizim Ama Hangi Kişlerden bas ediyorsun Altın ok bir markaKendi adına konuş tozkoparan partinizde çok yanlış kişiler var haberiniz yok uyuyorsunuz
Kadir senin adını ciddiye alan kaç kişi var ki prim alayım Güldürme beniKskskskskksmsmsmsmsmsösös
Eee kendin yazdın bana tutarsız eleman seni kendinle çeliştin.
Benden sana prim yok yavrucum yallah
Aferin abilerinin izinden git sen yavruBen burda yanlış görmüyorum amam ben qalıba yanlış kişiye konuşuyorum ben savcı adayıyım Tarfsizim Ama Hangi Kişlerden bas ediyorsun Altın ok bir marka
Evvet Altın ok izinde. Gidiyoruz.Aferin abilerinin izinden git sen yavru
Büyüklerin konuşurken araya girme toz yapıyosun buralarıEvvet Altın ok izinde. Gidiyoruz.
Yürü boş teneke gibi ses çıkarmaKadir senin adını ciddiye alan kaç kişi var ki prim alayım Güldürme beni![]()