Uykudan gözlerini açamadıkları için darbe yapamıyorlarVallahi var dendi gruplarında bi aktiftiler bende bi bakayım dedim ceng var dediler geldik ama çokta bir şey yok gibi
Uykudan gözlerini açamadıkları için darbe yapamıyorlarVallahi var dendi gruplarında bi aktiftiler bende bi bakayım dedim ceng var dediler geldik ama çokta bir şey yok gibi
AhhshshshdhdhhdjdGöklerden gelen bi karar vardır ama o bu değil![]()
Tutuklanayacak birilerini arıyorum.Gezinme buralarda hayde
Git darbeni yap bu ne biçim komutan her taşın altından çıkıyor fjfkfkkf
Tahaaaa tahaaa bir gün elbet yaparlar sabretUykudan gözlerini açamadıkları için darbe yapamıyorlar
BenTutuklanayacak birilerini arıyorum.
Hmmm destek verecegını acıklayacakdı gec kaldıAhhshshshdhdhhdjd
O kararı savcı yazacak en son ben ne yapayım diyordu biraz daha kalalım tuncay bekleyelim o da açıklama yapsın yapmazsa gideriz napalım dkckckckck
Kolay gelsin ahshhsdkdo.Tutuklanayacak birilerini arıyorum.
Darbe dediler ama ben tiyatro oyunu izliyorumSelam uyumusum sonuç ne![]()
Abla ancak rüyalarında yaparlarTahaaaa tahaaa bir gün elbet yaparlar sabret
Vermeyede bilir belli olmaz şimdi dkfkfkfkHmmm destek verecegını acıklayacakdı gec kaldı![]()
Yoruldum ya cidden ahaah beynim şiştiDarbe dediler ama ben tiyatro oyunu izliyorum![]()
Verir verir yazdı o kdr bosa gtmesinVermeyede bilir belli olmaz şimdi dkfkfkfk
Eğlen eğlendir Sirk, senin milleti eğlendirmen için kuruldu. Hayde göster hünerleriniŞu sirk gösterileride olmasa nasıl eğlenicez![]()
Tekrar yatcam kanka valla shshshsMısır al![]()
Ama kankam gec algılıyorsun o konu kapandı. Lütfen dikkat et mesajlara anında cevap bekliyorum bidaha gecikme ceza veririm sanaEğlen eğlendir Sirk, senin milleti eğlendirmen için kuruldu. Hayde göster hünerlerini![]()
Yok be yaparlar da bekliyoruz işte .Abla ancak rüyalarında yaparlar
Bunların darbesinde oyuncak tank olurYok be yaparlar da bekliyoruz işte .
Yükselen seri şekilde parti genel merkezinde çay hazırlattım çekirdek çitleyelim izleyelim gelin.
@İsmail bozkaya sakın bi delilik yapıp tankın önüne falan yatmaya kalkma dkfkfkfk