Demokrasinin Savaşçıları Toplanıyoruz❗ (2 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
22 Haziran Darbe girişimine dimdik karşı çıkan herkes bu postta toplanalim. Herkes partisini, görevini , oyuncu adını ve demokrasi için mücadeleye hazır olduğunu yazsın.

Tanklarla gelenlere göz dağı verelim. Ben başlıyorum.

O A B İ - Altın Ok Partisi - Meclis Başkanıyım
Demokrasi için terimin son damlasına kadar mücadeleye hazırım ⚠️
Gelir makamı alırım bilirsin 😉😀

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu darbe girişimi cidden artık oyunun da sonunu getirecektir .Ortada hiç bir sebep yokken kendi seçtiğim Oyun başkanına darbe yapılmasın karşıyım ve oyun başınkanı @Ş İ M A L' in yanındayım . Oyunda aktif olmasam da birlikte yol yürüdüğüm dostlarımın da benimle aynı fikirde olduğundan eminim ve darbenin karşısında olduklarını buradan belirtmesini rica ederim.

Alp BÜYÜKTÜRK

Yeni Üye
Vatandaş
Demokratik hukuk devletine yönelik her türlü gayrimeşru girişim, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelmiş açık bir tehdittir. Halkın iradesi her şeyin üzerindedir.

Darbeye Hayır!

Alp BÜYÜKTÜRK
Turan Harekat Parti Üyesi
Eskişehir-2 Milletvekili

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Bu darbe girişimi cidden artık oyunun da sonunu getirecektir .Ortada hiç bir sebep yokken kendi seçtiğim Oyun başkanına darbe yapılmasın karşıyım ve oyun başınkanı @Ş İ M A L' in yanındayım . Oyunda aktif olmasam da birlikte yol yürüdüğüm dostlarımın da benimle aynı fikirde olduğundan eminim ve darbenin karşısında olduklarını buradan belirtmesini rica ederim.
Burda kendime sadece iki kere yol seçimi yapmıştım ikisinde de hiç bir zaman pişman olmadım 🙏🏻🤍

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Coşkun abiyi de alın..