ÇAY varmı çay
Alın bunudaTüm oyuncuları demokrasiye sahip çıkmaya, halkın iradesine karşı duran bu karanlık girişime karşı çıkmaya çağırıyorum. #DarbeyeHayır
-Turan Harekat - Bars Yabgu
Kaçak varÇAY varmı çay
Gelir makamı alırım bilirsin22 Haziran Darbe girişimine dimdik karşı çıkan herkes bu postta toplanalim. Herkes partisini, görevini , oyuncu adını ve demokrasi için mücadeleye hazır olduğunu yazsın.
Tanklarla gelenlere göz dağı verelim. Ben başlıyorum.
O A B İ - Altın Ok Partisi - Meclis Başkanıyım
Demokrasi için terimin son damlasına kadar mücadeleye hazırım![]()
Tepki gösterip karşı çıktık diye miAlın bunuda
Bizimle değilsen, tutuklusunTepki gösterip karşı çıktık diye mi![]()
Darbeye evetBizimle değilsen, tutuklusun
Tutukluluk sebebi: Hür iradesiyle karar vermekBizimle değilsen, tutuklusun
Sebeb yok. Bizimle misin, değil misinTutukluluk sebebi: Hür iradesiyle karar vermek
O tanklar devletin tankı bunuda alınMalatya da 40 tane çocuk tuttum taslaycaklar tanklari Malatya guvende![]()
egzoza atlet tıkadık çalışmaz onlar artıkO tanklar devletin tankı bunuda alın
Bi tur versene abi benide askeriyeye alinO tanklar devletin tankı bunuda alın
Darbe yapmak için darbeye hayır, dayatmayada hayırSebeb yok. Bizimle misin, değil misin
Ban atın kadire darbe boyu sessizlik hakkına sahipsin dkdkdkSebeb yok. Bizimle misin, değil misin
Burda kendime sadece iki kere yol seçimi yapmıştım ikisinde de hiç bir zaman pişman olmadımBu darbe girişimi cidden artık oyunun da sonunu getirecektir .Ortada hiç bir sebep yokken kendi seçtiğim Oyun başkanına darbe yapılmasın karşıyım ve oyun başınkanı @Ş İ M A L' in yanındayım . Oyunda aktif olmasam da birlikte yol yürüdüğüm dostlarımın da benimle aynı fikirde olduğundan eminim ve darbenin karşısında olduklarını buradan belirtmesini rica ederim.
Coşkun abiyi de alın..Bu darbe girişimi cidden artık oyunun da sonunu getirecektir .Ortada hiç bir sebep yokken kendi seçtiğim Oyun başkanına darbe yapılmasın karşıyım ve oyun başınkanı @Ş İ M A L' in yanındayım . Oyunda aktif olmasam da birlikte yol yürüdüğüm dostlarımın da benimle aynı fikirde olduğundan eminim ve darbenin karşısında olduklarını buradan belirtmesini rica ederim.