SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (9 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Şu boş laflarınıza bitiyorum jsjsjs en son yükselen gençlik iktidarını 1 sene önce yine biz yaptık hatırlatmak istedim jsjsjs sen bilmezsin 🤣

Neyse piyonum 2 kare ileri oynadım seni haydeee
Şu yüzden konuşmalarınıza üzeri takılmıyorum çünkü nerede olduğunuzu çok iyi biliyorum.

Önemli olan iktidar olmak değil insan olmak çok şükür bizde mevcut. Umarım bir gün sizde ulaşırsınız

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Şu yüzden konuşmalarınıza üzeri takılmıyorum çünkü nerede olduğunuzu çok iyi biliyorum.

Önemli olan iktidar olmak değil insan olmak çok şükür bizde mevcut. Umarım bir gün sizde ulaşırsınız

Kimin insan olup olmadığına kendinizin karar verdiğini düşünmediğiniz anda tekrar konuşalım mı? Zira fake olduğunuzu düşündürüyor bu denli saçma fikirleriniz

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Diplerde olmakta sorun değil ki her ne olursa olsun Asil Türk ün bir üyesi olmatan gurur duyuyor olacağım.Unutma sende bir zamanlar bu ailenin ferdiydin dik dur darbenin karşında ol
Darbeci abim dik durcaksak neden yapıyonuz 😂😂yol yurudugun arkadasların yapıyor dik dur diyecegıne yapdrma banane 😂 Ah siz illa karsısı birlessn oyundan tad alalım rakip cıksın diye ne oyunlar ceviriyorsunuz 😂😂sen bari yapma bi ağırlıgın vardı oda kalmamıs😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bayan sahipte gelmiş kölelerini de al git sen duruş yok sizde bi darbeye karşıyım diyemezsiniz yazıklar olsun size be
Beyefendi tarafsız olmakta bir duruştur neyin yanında olup neyin karşısında olacağını size soracak değilim.

Üstelik karşısında olduğunuz darbeyi yola çıktığınız arkadaşlarınız yapıyor bence neyi neye ve kime karşı savunduğunuzu zamanında nerede olduğunuzu oturup tekrar düşünün.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Değilsen daha kötü vay bu memleketin haline 🤣
Umarım hayallerini gerçekleştiremezsin 🤣
Kötü dileklerin için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Senin duanla var olmadığım için senin bedduanla da yok olmayacağım.

Oyunu gerçek hayatla karşılaştırmayı kestiğinde belki bir şeyleri özüne varırsın kdkfkfofkf

Zor olacak ama dene 😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Darbeci abim dik durcaksak neden yapıyonuz 😂😂yol yurudugun arkadasların yapıyor dik dur diyecegıne yapdrma banane 😂 Ah siz illa karsısı birlessn oyundan tad alalım rakip cıksın diye ne oyunlar ceviriyorsunuz 😂😂sen bari yapma bi ağırlıgın vardı oda kalmamıs😂
Hala 90 kiloyum Tuncay bak bakalım o darbenin şifrelerine sana ne anlatıyor dik dur dik alt üstü bir konu açıp darbeye hayır diyeceksin

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Kötü dileklerin için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Senin duanla var olmadığım için senin bedduanla da yok olmayacağım.

Oyunu gerçek hayatla karşılaştırmayı kestiğinde belki bir şeyleri özüne varırsın kdkfkfofkf

Zor olacak ama dene 😂

Dedi 5 dk önce insanlığımı sorgulayan fake hesap 🤣