Aşağıya doğru bakmıyorum kafamı eğince tacım düşüyor![]()
Şu boş laflarınıza bitiyorum jsjsjs en son yükselen gençlik iktidarını 1 sene önce yine biz yaptık hatırlatmak istedim jsjsjs sen bilmezsin

Neyse piyonum 2 kare ileri oynadım seni haydeee
Aşağıya doğru bakmıyorum kafamı eğince tacım düşüyor![]()
Şu yüzden konuşmalarınıza üzeri takılmıyorum çünkü nerede olduğunuzu çok iyi biliyorum.Şu boş laflarınıza bitiyorum jsjsjs en son yükselen gençlik iktidarını 1 sene önce yine biz yaptık hatırlatmak istedim jsjsjs sen bilmezsin
Neyse piyonum 2 kare ileri oynadım seni haydeee
Şu yüzden konuşmalarınıza üzeri takılmıyorum çünkü nerede olduğunuzu çok iyi biliyorum.
Önemli olan iktidar olmak değil insan olmak çok şükür bizde mevcut. Umarım bir gün sizde ulaşırsınız
Diplerde olmakta sorun değil ki her ne olursa olsun Asil Türk ün bir üyesi olmatan gurur duyuyor olacağım.Unutma sende bir zamanlar bu ailenin ferdiydin dik dur darbenin karşında olDuyamıyorum abi cok diplerdesin![]()
11. Seviye atıyom bekle@T U N C A Y yeterince eğlence yok hadi gidelim başka gösterilere geliriz.
Üstelik ejderhalarıda yok daha muhatap olmak istemiyorum bunlarla![]()
Aynen fake'im djfkkfkf hadi bbKimin insan olup olmadığına kendinizin karar verdiğini düşünmediğiniz anda tekrar konuşalım mı? Zira fake olduğunuzu düşündürüyor bu denli saçma fikirleriniz
Bayan sahipte gelmiş kölelerini de al git sen duruş yok sizde bi darbeye karşıyım diyemezsiniz yazıklar olsun size be@T U N C A Y yeterince eğlence yok hadi gidelim başka gösterilere geliriz.
Üstelik ejderhalarıda yok daha muhatap olmak istemiyorum bunlarla![]()
Aynen fake'im djfkkfkf hadi bb
Darbeci abim dik durcaksak neden yapıyonuzDiplerde olmakta sorun değil ki her ne olursa olsun Asil Türk ün bir üyesi olmatan gurur duyuyor olacağım.Unutma sende bir zamanlar bu ailenin ferdiydin dik dur darbenin karşında ol
Beyefendi tarafsız olmakta bir duruştur neyin yanında olup neyin karşısında olacağını size soracak değilim.Bayan sahipte gelmiş kölelerini de al git sen duruş yok sizde bi darbeye karşıyım diyemezsiniz yazıklar olsun size be
Dur be tiyatroyu ifşa ettin insanlar izleseydiDarbeci abim dik durcaksak neden yapıyonuzyol yurudugun arkadasların yapıyor dik dur diyecegıne yapdrma banane
Ah siz illa karsısı birlessn oyundan tad alalım rakip cıksın diye ne oyunlar ceviriyorsunuz
sen bari yapma bi ağırlıgın vardı oda kalmamıs
![]()
Kötü dileklerin için teşekkür ederim.Değilsen daha kötü vay bu memleketin haline
Umarım hayallerini gerçekleştiremezsin![]()
Hala 90 kiloyum Tuncay bak bakalım o darbenin şifrelerine sana ne anlatıyor dik dur dik alt üstü bir konu açıp darbeye hayır diyeceksinDarbeci abim dik durcaksak neden yapıyonuzyol yurudugun arkadasların yapıyor dik dur diyecegıne yapdrma banane
Ah siz illa karsısı birlessn oyundan tad alalım rakip cıksın diye ne oyunlar ceviriyorsunuz
sen bari yapma bi ağırlıgın vardı oda kalmamıs
![]()
Rolleri yanlıs dagıtmıslar oyunculuk ve ezber zayıf begenmedimDur be tiyatroyu ifşa ettin insanlar izleseydi![]()
Evet beceremiyorlarRolleri yanlıs dagıtmıslar oyunculuk ve ezber zayıf begenmedim![]()
Kötü dileklerin için teşekkür ederim.
Senin duanla var olmadığım için senin bedduanla da yok olmayacağım.
Oyunu gerçek hayatla karşılaştırmayı kestiğinde belki bir şeyleri özüne varırsın kdkfkfofkf
Zor olacak ama dene![]()
Partinide al altınok kanatlarından ayrıl ve dediklerini aynen yazHala 90 kiloyum Tuncay bak bakalım o darbenin şifrelerine sana ne anlatıyor dik dur dik alt üstü bir konu açıp darbeye hayır diyeceksin