SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (2 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Hala 90 kiloyum Tuncay bak bakalım o darbenin şifrelerine sana ne anlatıyor dik dur dik alt üstü bir konu açıp darbeye hayır diyeceksin
Niye desin xkkckckckd

Ya da siz niye diyorsunuz hadi diyorsunuz sizi takan kim.

Bunun bir denklemi var mı çok saçma.
Şimdi tuncay'la biz yol yürüyoruz sonra tuncay darbe yapıyor niye konu açıp bir şeyler yapmaya çalışayım ki tuncaya derim ki yapma bu kadar basit 😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Beyefendi tarafsız olmakta bir duruştur neyin yanında olup neyin karşısında olacağını size soracak değilim.

Üstelik karşısında olduğunuz darbeyi yola çıktığınız arkadaşlarınız yapıyor bence neyi neye ve kime karşı savunduğunuzu zamanında nerede olduğunuzu oturup tekrar düşünün.
Ben darbeye hayır diyorum .24 saatin sonunda güven oyu oylamasında sana da tavsiyem oyun başkanına sahip çık evet de darbe sonlansın vereceğin yanıt belli ya evet ya hayır.

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Niye desin xkkckckckd

Şimdi tuncay'la biz yol yürüyoruz sonra tuncay darbe yapıyor niye konu açıp bir şeyler yapmaya çalışayım ki tuncaya derim ki yapma bu kadar basit 😂
Şşş yorma onları suan dusunuyorlar ne yazdı bu diye

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Niye desin xkkckckckd

Sen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi mi 🤔