Sende katıl tiyatroya bak ne güzel eğleniyor çocuklar hiç birşey olduğunuzu ispatlıyorlar işte siz bişey beceremeyeceksiniz dedim bari ben el atayım da darbeye hayır diyeyim dedimDur be tiyatroyu ifşa ettin insanlar izleseydi![]()
Abi güzel tiyatro sen ilk önce partin ile altın okdan ayrıl ondan sonra karşı çıkSende katıl tiyatroya bak ne güzel eğleniyor çocuklar hiç birşey olduğunuzu ispatlıyorlar işte siz bişey beceremeyeceksiniz dedim bari ben el atayım da darbeye hayır diyeyim dedim
Niye desin xkkckckckdHala 90 kiloyum Tuncay bak bakalım o darbenin şifrelerine sana ne anlatıyor dik dur dik alt üstü bir konu açıp darbeye hayır diyeceksin
Ben darbeye hayır diyorum .24 saatin sonunda güven oyu oylamasında sana da tavsiyem oyun başkanına sahip çık evet de darbe sonlansın vereceğin yanıt belli ya evet ya hayır.Beyefendi tarafsız olmakta bir duruştur neyin yanında olup neyin karşısında olacağını size soracak değilim.
Üstelik karşısında olduğunuz darbeyi yola çıktığınız arkadaşlarınız yapıyor bence neyi neye ve kime karşı savunduğunuzu zamanında nerede olduğunuzu oturup tekrar düşünün.
Sorgulatacak davranışlarınız var yapacak bir şey yok kdkfkfkDedi 5 dk önce insanlığımı sorgulayan fake hesap![]()
Şşş yorma onları suan dusunuyorlar ne yazdı bu diyeNiye desin xkkckckckd
Ya da siz niye diyorsunuz hadi diyorsunuz sizi takan kim.
Bunun bir denklemi var mı çok saçma.
Şimdi tuncay'la biz yol yürüyoruz sonra tuncay darbe yapıyor niye konu açıp bir şeyler yapmaya çalışayım ki tuncaya derim ki yapma bu kadar basit![]()
Benim partimin genel başkanı var gereğini hür iradesiyle ve üyeleri iler yapacaktırAbi güzel tiyatro sen ilk önce partin ile altın okdan ayrıl ondan sonra karşı çık
Tavsiyelern genelde kötu oluyor senin abi. Kendi partindede pek tutmamıs tavsiyelern. Sen ne diyosan tersine gitmek daha hayırlıdırBen darbeye hayır diyorum .24 saatin sonunda güven oyu oylamasında sana da tavsiyem oyun başkanına sahip çık evet de darbe sonlansın vereceğin yanıt belli ya evet ya hayır.
Şimdi burada biraz hava attım dkdkdkkdŞşş yorma onları suan dusunuyorlar ne yazdı bu diye
Sorgulatacak davranışlarınız var yapacak bir şey yok kdkfkfk
Sen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi miNiye desin xkkckckckd
Ya da siz niye diyorsunuz hadi diyorsunuz sizi takan kim.
Bunun bir denklemi var mı çok saçma.
Şimdi tuncay'la biz yol yürüyoruz sonra tuncay darbe yapıyor niye konu açıp bir şeyler yapmaya çalışayım ki tuncaya derim ki yapma bu kadar basit![]()
O zaman evet de darbeye olsun bitsin genco niye bu kadar laf kalabalığı yapıyorsunTavsiyelern genelde kötu oluyor senin abi. Kendi partindede pek tutmamıs tavsiyelern. Sen ne diyosan tersine gitmek daha hayırlıdır![]()
Acaba Asil Türk'de Altın ok'un arka bahçeliğini yıllardır yaptımıSen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi mi![]()
Diyorum ki sananeO zaman evet de darbeye olsun bitsin genco niye bu kadar laf kalabalığı yapıyorsun
Hiçbirini dkfkkfkcSevim Aydın profili mi sorguluyor yoksa gerçek olan mı?![]()
Utan utan sana bu oyunda tek kucak açan partiye bari bunu deme sen de bu partinin bir üyesiydin yazık sana daAcaba Asil Türk'de Altın ok'un arka bahçeliğini yıllardır yaptımı![]()
Aynen o bahçede genelde mangal yapıyoruz dkfkfkfkkfflSen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi mi![]()
Cidden böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyormusunuz ?Acaba Asil Türk'de Altın ok'un arka bahçeliğini yıllardır yaptımı![]()