Ada Darbesi Hakkında!! (1 Kişi İçeride)

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Şimdi piyonlarını al ve sessizce uzaklaş @Fatih Tutuk
Ya piyon piyon diyonda benim fatihle olan en son konuşmam 2 ay önce bari bilmiyorsun sus sen burda millete nasıl yaranayım ne koparayım diye uğraşıyorsun neden her darbe de en önde koşup sağa sola yalakalık derdindesin söyleyeyim iki cıvıklık yapayım zaten beni seviyorlar ne koparırsam kâr bu kafadasın 😀

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Ya piyon piyon diyonda benim fatihle olan en son konuşmam 2 ay önce bari bilmiyorsun sus sen burda millete nasıl yaranayım ne koparayım diye uğraşıyorsun neden her darbe de en önde koşup sağa sola yalakalık derdindesin söyleyeyim iki cıvıklık yapayım zaten beni seviyorlar ne koparırsam kâr bu kafadasın 😀
Yaw kaybol ben kime yaranacam olduğum olmadığım her konuda bana sallıyorsun bu kadar mı acizsin?

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Herhangi bir böcekten daha değersizsin ve en az onlar kadar da beyinsizsin. Oyunu hakaret etme üzerine oynayacaksanız bundan sonra böyle beyniniz anca bu kadarına yetiyor.

Tek hakaret eden sensin ve bu sefer senin için üzgünüm 1 gün ile yırtman mümkün değil 🤣

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Hayırdır civciv falan kurbanda tavuğunu mu kestiler travmamı oldu sende eğer böyleyse söyle alalım sana bir kümes 😀
Yav Emirhan sen önce git sabahki konudaki konuşmaya cevap ver tüm samimiyetinle de senle sonra konuşalım sen sokma burnunu her yere