Aferim hep böyle sahip çık arkadaşlarınaBilemedin kaybol![]()
Aferim hep böyle sahip çık arkadaşlarınaBilemedin kaybol![]()
3 kere ağza 3 kere buruna çok önemli2 ay önce eren yüzünden kazanamadı, şimdi kazandığını veriyor
Allah kimseye eren gibi dost nasip etmesin
Allah da kimseyi senin gibi beyinsiz etmesin2 ay önce eren yüzünden kazanamadı, şimdi kazandığını veriyor
Allah da kimseyi senin gibi beyinsiz etmesin![]()
Düşmanın da adamını nasip etsin zira öyle bir şey göremiyoruz da ortada2 ay önce eren yüzünden kazanamadı, şimdi kazandığını veriyor
Piyonu @EmirhanB. sana söylüyorSeni 1 kare oynadım piyonum, yada vazgeçtim seni yem etmeye karar verdim![]()
Keşke herkese nasip etse….2 ay önce eren yüzünden kazanamadı, şimdi kazandığını veriyor
Piyonu @EmirhanB. sana söylüyor
Şimdi piyonlarını al ve sessizce uzaklaş @Fatih Tutuk
Bu civcivin de sesi çok çıkıyor maşallah sen de tavuk olunca sen de meze olucan söz büyüyünce gel ama mutlaka skdkdkdkdSeni yanımda gezdirmiyorum malesef, istediğim zaman çağırıyorum geliyorsun sjsjs
Ya piyon piyon diyonda benim fatihle olan en son konuşmam 2 ay önce bari bilmiyorsun sus sen burda millete nasıl yaranayım ne koparayım diye uğraşıyorsun neden her darbe de en önde koşup sağa sola yalakalık derdindesin söyleyeyim iki cıvıklık yapayım zaten beni seviyorlar ne koparırsam kâr bu kafadasınŞimdi piyonlarını al ve sessizce uzaklaş @Fatih Tutuk
Herhangi bir böcekten daha değersizsin ve en az onlar kadar da beyinsizsin. Oyunu hakaret etme üzerine oynayacaksanız bundan sonra böyle beyniniz anca bu kadarına yetiyor.Seni yanımda gezdirmiyorum malesef, istediğim zaman çağırıyorum geliyorsun sjsjs
Hayırdır civciv falan kurbanda tavuğunu mu kestiler travmamı oldu sende eğer böyleyse söyle alalım sana bir kümesBu civcivin de sesi çok çıkıyor maşallah sen de tavuk olunca sen de meze olucan söz büyüyünce gel ama mutlaka skdkdkdkd
Yaw kaybol ben kime yaranacam olduğum olmadığım her konuda bana sallıyorsun bu kadar mı acizsin?Ya piyon piyon diyonda benim fatihle olan en son konuşmam 2 ay önce bari bilmiyorsun sus sen burda millete nasıl yaranayım ne koparayım diye uğraşıyorsun neden her darbe de en önde koşup sağa sola yalakalık derdindesin söyleyeyim iki cıvıklık yapayım zaten beni seviyorlar ne koparırsam kâr bu kafadasın![]()
Herhangi bir böcekten daha değersizsin ve en az onlar kadar da beyinsizsin. Oyunu hakaret etme üzerine oynayacaksanız bundan sonra böyle beyniniz anca bu kadarına yetiyor.
Yav Emirhan sen önce git sabahki konudaki konuşmaya cevap ver tüm samimiyetinle de senle sonra konuşalım sen sokma burnunu her yereHayırdır civciv falan kurbanda tavuğunu mu kestiler travmamı oldu sende eğer böyleyse söyle alalım sana bir kümes![]()