Bay bay canım istifa edin o zaman vekillikten zaten elinizden alacaklarDiyorum ki sananeuzatmasan konu bitmişdi abi

Bay bay canım istifa edin o zaman vekillikten zaten elinizden alacaklarDiyorum ki sananeuzatmasan konu bitmişdi abi
Kadirin eteklerinden ayrılmayan asili hep 2 plana atan kendi adamının obsini altınoka veren namı deger coskun bey demiş bnlarıSen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi mi![]()
Hiçbirini dkfkkfkc
Hadi git kankalarına yardım et bi darbe yapmayı beceremediler kaç saattir bekliyoruz.
Sizin savcı nerde açıklama yapacaktı sesi soluğu çıkmıyor
Abi bırakın bu tiyatroyu ben yemem kendi içinizde oyun yapmayınUtan utan sana bu oyunda tek kucak açan partiye bari bunu deme sen de bu partinin bir üyesiydin yazık sana da
Yaptıysa da verimsiz bir bahçeymiş ne meyve ne salatalık hiç bir şey hiçbir şey göremedik fkfkkfAcaba Asil Türk'de Altın ok'un arka bahçeliğini yıllardır yaptımı![]()
Kıyamam ne üzüldük be abim hepsini sana verelim dıycemde o kadar uyen yok kısmet değilmişBay bay canım istifa edin o zaman vekillikten zaten elinizden alacaklar![]()
Fettah bu sensin kardeşim senin cipsin bittimi bakayım yağlı ellerini yıka öyle dokun ekrana
Emirhan şu şekilde dans etmekten vazgeç
Ne bekleyeceğim sizi işim gücüm yok da sizi bekleyeceğim burada biraz takılalım dedik geldimKeyfimiz ne zaman isterse o zaman
Öyle otur bekle, bardaktaki viskim bitince bir adım daha atarız sjsjjsjs
Hepsini ona verecekler galiba o yüzden bu tantanaKıyamam ne üzüldük be abim hepsini sana verelim dıycemde o kadar uyen yok kısmet değilmiş
Ötede oyna abisi ben ne istersem alırım bir arada durabilseydiniz yokluğumda keşke ama bir baltaya sap olamadan böyle vali vekilcilik oynarsınız bu oyunda ki bu oyunda ilk ciddi makamı da ben verdim sana genci unutma sakınKadirin eteklerinden ayrılmayan asili hep 2 plana atan kendi adamının obsini altınoka veren namı deger coskun bey demiş bnlarıyav abi git gece gece yaslılıkdanmıdır nedir sacmaladn cocuklasdın. Yada uyelern kalmayınca kendine ne yapdıysan bu sen değilsin
![]()
Sana sırf efe ve özmen için katlandım hiçbir zaman haz etmedim seni cağırdığım zaman bile yanımdaki çocuğun işi yürüsün diye yazdım sırf seni kullanmak için kendini çok değerli biri sanma çok itici bir insansın
Emirhan şu şekilde dans etmekten vazgeç
Ne bekleyeceğim sizi işim gücüm yok da sizi bekleyeceğim burada biraz takılalım dedik geldim
Neden olmasın kafamızda deli sorularCidden böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyormusunuz ?
Ötede oyna abisi ben ne istersem alırım bir arada durabilseydiniz yokluğumda keşke ama bir baltaya sap olamadan böyle vali vekilcilik oynarsınız bu oyunda ki bu oyunda ilk ciddi makamı da ben verdim sana genci unutma sakın![]()
Teşekkür ederim sjsjsjsjsSana sırf efe ve özmen için katlandım hiçbir zaman haz etmedim seni cağırdığım zaman bile yanımdaki çocuğun işi yürüsün diye yazdım sırf seni kullanmak için kendini çok değerli biri sanma çok itici bir insansın![]()
Aslında bir çok nedeni var da ben bile böyle düşünmüyorum yaniNeden olmasın kafamızda deli sorular![]()
Bu nasıl bir üslupAynen o bahçede genelde mangal yapıyoruz dkfkfkfkkffl
Odun bulamadığımızda da asilden kalanları yakıyoruz![]()
İki partiyi aşağılayıp arka bahçe muhabbeti yapanlara layık bir üslûpBu nasıl bir üslup
Bu da aklına esmediği herkesi itici buluyorSana sırf efe ve özmen için katlandım hiçbir zaman haz etmedim seni cağırdığım zaman bile yanımdaki çocuğun işi yürüsün diye yazdım sırf seni kullanmak için kendini çok değerli biri sanma çok itici bir insansın![]()
Evet öyle çok doğru karar biliyormusunBu da aklına esmediği herkesi itici buluyorçok alındık deme böyle şeyler