SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (26 Kişi İçeride)

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Sen niye her taşın altından çıkıyorsun ki ben Tuncay cevap veriyorum sen karşıma çıkıyorsun anlamadım bu işi onun bir iradesi yok mu cevap veremez mi Yüce Türk yoksa yükselen gençliğin arka bahçesi mi 🤔
Kadirin eteklerinden ayrılmayan asili hep 2 plana atan kendi adamının obsini altınoka veren namı deger coskun bey demiş bnları😂😂 yav abi git gece gece yaslılıkdanmıdır nedir sacmaladn cocuklasdın. Yada uyelern kalmayınca kendine ne yapdıysan bu sen değilsin 😂😂😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kadirin eteklerinden ayrılmayan asili hep 2 plana atan kendi adamının obsini altınoka veren namı deger coskun bey demiş bnları😂😂 yav abi git gece gece yaslılıkdanmıdır nedir sacmaladn cocuklasdın. Yada uyelern kalmayınca kendine ne yapdıysan bu sen değilsin 😂😂😂
Ötede oyna abisi ben ne istersem alırım bir arada durabilseydiniz yokluğumda keşke ama bir baltaya sap olamadan böyle vali vekilcilik oynarsınız bu oyunda ki bu oyunda ilk ciddi makamı da ben verdim sana genci unutma sakın 😉

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Ötede oyna abisi ben ne istersem alırım bir arada durabilseydiniz yokluğumda keşke ama bir baltaya sap olamadan böyle vali vekilcilik oynarsınız bu oyunda ki bu oyunda ilk ciddi makamı da ben verdim sana genci unutma sakın 😉
😂😂😂 partide hayalet gibi durup her başarıya konan Genel baskan 😂😂😂izin surelerini yukseltte su oyuna daha cok zaman ayır. Bak elden gidiyor

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Sana sırf efe ve özmen için katlandım hiçbir zaman haz etmedim seni cağırdığım zaman bile yanımdaki çocuğun işi yürüsün diye yazdım sırf seni kullanmak için kendini çok değerli biri sanma çok itici bir insansın 🤣
Bu da aklına esmediği herkesi itici buluyor 😀 çok alındık deme böyle şeyler