Ada Darbesi Hakkında!! (3 Kişi İçeride)

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Kimse düzgün bi dille derdini anlatamıyor mu burda ya amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Biraz daha edepli oynasak şu oyunu sadece oyundan ibaret olduğunu unutmasak olmuyor mu ?

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
@Kadir A. dün sana ne dedim seste konuşurken fettahın elinde sadeve erenler kaldı onlara yamanır demedim mi 😀
Fettah ezelden beri dostumuz farklı yerlerde olsakta senin gibi döneklik yapıp hakaret vari alaycı konuşmalarda bulunmayız. Kimsenin kimseye yamandığı yok ama sen kadire fazla yamanıyorsun dikkat et.

ErenA

🫳 🐺
Evet gıcığım sana 1 senedir farkındaysan yanındakilerle ne kadar sakin ve düzgün konuşuyorum 😀
Sevgimiz karşılıklı bugün de primini kastıysan haydi güle güle gelecek aya uslu çocuk olursan efeye makam verdikleri gibi sana da verirler.

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
@Kadir A. dün sana ne dedim seste konuşurken fettahın elinde sadeve erenler kaldı onlara yamanır demedim mi 😀
Yamanmakmı 😅😅😅
Çokta önemli değil be Emirhan nededim siz size kurun siz size bölünün sen kadir abinin elini yalöpmeye devam et o olmasa hiç briniz adam değildiniz maşa gibi kullanılıyordunuz gerçi hala aynısınızda en azından ortalıkta gezinebiliyorsun 😅😅

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Fettah ezelden beri dostumuz farklı yerlerde olsakta senin gibi döneklik yapıp hakaret vari alaycı konuşmalarda bulunmayız. Kimsenin kimseye yamandığı yok ama sen kadire fazla yamanıyorsun dikkat et.
Aynennnnnn ah şu dcdeki gruplardan çıkmasaydım da o zamanlar kullanmak için yazdığınızı atsaydım ona o zaman görürdüm seni😀

ErenA

🫳 🐺
Ya ben senin gibş iki makam için kıvırtacak birisi değilim öyle olsam çoktan her makama oturmuştum bunu sen iyi bilirsin
Benim makam peşinde koşmadığımıda sen bilirsin yan yana olduğumuz hangi dönemde neyi istemişim. Benim üzerimden duyar kasmayı kes artık algılarınızı yedim gitti. Dostlarına kazık atan birisi olarak tarihin tozlu raflarına seni kaldırdım.