Kaybolll hayde yardakçılarınıda al yürü anca gidersinTek hakaret eden sensin ve bu sefer senin için üzgünüm 1 gün ile yırtman mümkün değil![]()
Kaybolll hayde yardakçılarınıda al yürü anca gidersinTek hakaret eden sensin ve bu sefer senin için üzgünüm 1 gün ile yırtman mümkün değil![]()
Kaybolll hayde yardakçılarınıda al yürü anca gidersin
Dimi ya su ereni dövseneKimse düzgün bi dille derdini anlatamıyor mu burda ya amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Biraz daha edepli oynasak şu oyunu sadece oyundan ibaret olduğunu unutmasak olmuyor mu ?
Evet gıcığım sana 1 senedir farkındaysan yanındakilerle ne kadar sakin ve düzgün konuşuyorumYaw kaybol ben kime yaranacam olduğum olmadığım her konuda bana sallıyorsun bu kadar mı acizsin?
Daha imkansız bişey istesene var mı acabaDimi ya su ereni dövsene
Fettah ezelden beri dostumuz farklı yerlerde olsakta senin gibi döneklik yapıp hakaret vari alaycı konuşmalarda bulunmayız. Kimsenin kimseye yamandığı yok ama sen kadire fazla yamanıyorsun dikkat et.@Kadir A. dün sana ne dedim seste konuşurken fettahın elinde sadeve erenler kaldı onlara yamanır demedim mi![]()
Sevgimiz karşılıklı bugün de primini kastıysan haydi güle güle gelecek aya uslu çocuk olursan efeye makam verdikleri gibi sana da verirler.Evet gıcığım sana 1 senedir farkındaysan yanındakilerle ne kadar sakin ve düzgün konuşuyorum![]()
Yamanmakmı@Kadir A. dün sana ne dedim seste konuşurken fettahın elinde sadeve erenler kaldı onlara yamanır demedim mi![]()
Aynennnnnn ah şu dcdeki gruplardan çıkmasaydım da o zamanlar kullanmak için yazdığınızı atsaydım ona o zaman görürdüm seniFettah ezelden beri dostumuz farklı yerlerde olsakta senin gibi döneklik yapıp hakaret vari alaycı konuşmalarda bulunmayız. Kimsenin kimseye yamandığı yok ama sen kadire fazla yamanıyorsun dikkat et.
İsteyen varmıSevgimiz karşılıklı bugün de primini kastıysan haydi güle güle gelecek aya uslu çocuk olursan efeye makam verdikleri gibi sana da verirler.
Hmm öyle mi olmuş sen önce kendini kimlere kullandırıyorsun onu açıklaAynennnnnn ah şu dcdeki gruplardan çıkmasaydım da o zamanlar kullanmak için yazdığınızı atsaydım ona o zaman görürdüm seni![]()
Ben kendime darbe yapıyorum. Sen hayırdır? Ne zaman, kimin piyonu olmuşum prenses? Adını bile anmadığım sen kimsin ki beni etiketliyorsun? Geçmişte kalan bir hayaletsin sadece.Sana da söylemiş olabilir @TOMRİS
TmBen kendime darbe yapıyorum. Sen hayırdır? Ne zaman, kimin piyonu olmuşum prenses? Adını bile anmadığım sen kimsin ki beni etiketliyorsun? Geçmişte kalan bir hayaletsin sadece.
Ya ben senin gibş iki makam için kıvırtacak birisi değilim öyle olsam çoktan her makama oturmuştum bunu sen iyi bilirsinHmm öyle mi olmuş sen önce kendini kimlere kullandırıyorsun onu açıkla![]()
@rüa seri gel seriBen kendime darbe yapıyorum. Sen hayırdır? Ne zaman, kimin piyonu olmuşum prenses? Adını bile anmadığım sen kimsin ki beni etiketliyorsun? Geçmişte kalan bir hayaletsin sadece.
Kanki bekle sana bana herkese atacak suçu zeytinyağı gibi üste çıkacakBen kendime darbe yapıyorum. Sen hayırdır? Ne zaman, kimin piyonu olmuşum prenses? Adını bile anmadığım sen kimsin ki beni etiketliyorsun? Geçmişte kalan bir hayaletsin sadece.
Benim makam peşinde koşmadığımıda sen bilirsin yan yana olduğumuz hangi dönemde neyi istemişim. Benim üzerimden duyar kasmayı kes artık algılarınızı yedim gitti. Dostlarına kazık atan birisi olarak tarihin tozlu raflarına seni kaldırdım.Ya ben senin gibş iki makam için kıvırtacak birisi değilim öyle olsam çoktan her makama oturmuştum bunu sen iyi bilirsin
Ya ben sessizce oturuyorum, etliye sütlüye karıştığım yok.Kanki bekle sana bana herkese atacak suçu zeytinyağı gibi üste çıkacak![]()