ADA DARBESİ, OYUN YÖNETİMİ MÜDAHALESİYLE SONA ERDİ! (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
BaşkanOnline’da günlerdir süren heyecan dolu darbe süreci, Oyun Yönetimi’nin müdahalesiyle sona erdirildi. Yönetimin resmi açıklamasına göre, darbenin referandum ve güven oyu aşamasına gelinmiş olmasına rağmen, oyunun genel çıkarı ve dengesi gözetilerek darbe sürecinin sonlandırıldığı duyuruldu.

📝 Oyun Yönetiminden Açıklama:
  • “22 Haziran Ada Darbesi, referandum/güven oyu aşamasında yönetim kararıyla, şu an darbeye uygun bir ortam olmadığından ve oyunun çıkarı gereği sonlandırılmıştır.”
  • “Darbe sürecinin, oyun içi safların oluşmasına ve role play deneyiminin artmasına katkısı oldu. Tüm katkı veren oyuncularımıza teşekkür ederiz.”
  • “BaşkanOnline’da rekabet ortamının daha yeni oluştuğunu, oyunculardan darbeye karşı olanlar ve olmayanlar şeklinde iki ana ittifak kurmaları ve bu atmosferi yeni oyunculara da taşımaları beklendiğini” belirtti.
🔔 Beklentiler & Yeni Dönem:
  • Oyun yönetimi, dün gece yaşanan taraflaşmalardan memnuniyet duyduğunu, bu rekabetin oyunun gelişimi için önemli bir başlangıç olduğunu vurguladı.
  • Tüm oyunculardan, “darbeye karşı olanlar/olmayanlar” olarak 2’li ittifaklar oluşturmaları ve yeni oyunculara bu rekabet ortamını yaşatmaları bekleniyor.
🎮 BaşkanOnline’da Hayat Devam Ediyor!
Yönetim, tüm oyunculara teşekkür ederek, oyunun gelişmeye ve rekabetin artarak sürmesine vurgu yaptı. BaşkanOnline’da yeni dönem ve yeni ittifaklar için şimdi gözler oyuncularda!

BaşkanOnline’da dinamikler değişti, rekabet yeni başlıyor!
İyi oyunlar!

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Dün belirttiğim gibi Oyundaki mevcut darbe senaryosu'nun güzel yanı darbe öncesi rekabeti ve mücadeleyi artırması, role play zevkini iliklerimize kadar yaşatması ve forumun tekrardan hareketlenmesiydi.

Darbe'nin olumsuz yanlarına muhattap olmadan darbenin sonlandırılması nereden bakarsanız bakın güzel hareket. Bu güzel mücadele için her iki taraf ve oyuncularına teşekkürlerimi sunarım

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
  • “Darbe sürecinin, oyun içi safların oluşmasına ve role play deneyiminin artmasına katkısı oldu. Tüm katkı veren oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Rica ederiz inşallah herkes bu rekabet ortamına katkıda bulunur boş saçma davranışlardan vazgeçip buranın bir oyun oldunu eğlenmek için zaman geçirp aktif olunmasını gerektiği bilincine varır.

Ş İ M A L

🙆🏼‍♀️
Vatandaş
Umarım bundan sonraki süreçte rekabet ortamının oluşmasını hakaret ederek insanları küçümseyerek dalga geçerek ve böbürlenerek üste çıkmaya çalışılarak yapılmayacağını bunun sadece bir prim kasmak ve egolarını yükseltmek olduğunu ve burada sadece bir oyun oynandığını unutmadan yapılabilmesi sağlanabilir.

Bars Yabgu

Jollynneess
Vatandaş
Her iki tarafa da verdikleri emekleri için teşekkür ediyorum. Role play zevkini duygu dolu yaşamak güzel bir duyguydu. Umarım bu hareketlilik devam eder ve herkes katkı sağlamak için bilinçli davranır. Buranın bir oyun ve eğlenmek için burada olduğumuzu unutmamalıyız. Yaşanan süreçte taraflardan bir kişinin ne kadar oyun olsa da üslup açısından yanlış ve uygunsuz kullandığını, davranışlarının iyi taraflı olarak değişmesini ve uygun hareketler sergilemesini umuyorum. 🙏 Herkese çok teşekkürler. 🌹

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Dün belirttiğim gibi Oyundaki mevcut darbe senaryosu'nun güzel yanı darbe öncesi rekabeti ve mücadeleyi artırması, role play zevkini iliklerimize kadar yaşatması ve forumun tekrardan hareketlenmesiydi.

Darbe'nin olumsuz yanlarına muhattap olmadan darbenin sonlandırılması nereden bakarsanız bakın güzel hareket. Bu güzel mücadele için her iki taraf ve oyuncularına teşekkürlerimi sunarım
Seni de tebrik ederim kardeşim. Darbe aksiyonunu ve role play çevresinde güzel dinamik sergiledin. .

Ama bazı arkadaşlar, bu durumları farklı boyuta çekerek, kendilerine nasıl pay alırlar onun peşindeler.

Arkadaşlar, biz burada oyuna heyecan getiriyoruz. Dinamikleri yaşatıyoruz. Daha güzel zevk nasıl alınır onu yapmaya çalışıyoruz. Sonucunda bize karşı baskı olacağını bilmemize rağmen
Ama görüyorum ki, burada bazı kitleler, olayın farklı boyutunda. Burada bir ton çene yapan adamlara bakıyorum, oyuna partisine üyesine gram katkısı yok. Herşey makam değil seçim kazanmak değil. Altın ok ve dostları zaten güçlü, zaten kazanıyor. Birileri demişki oyuna balta vuruyor.😀😀 kardeşim ne baltası yahu, oyun içi aksiyondur bu. Kendinize gelin