BaşkanOnline’da günlerdir süren heyecan dolu darbe süreci, Oyun Yönetimi’nin müdahalesiyle sona erdirildi. Yönetimin resmi açıklamasına göre, darbenin referandum ve güven oyu aşamasına gelinmiş olmasına rağmen, oyunun genel çıkarı ve dengesi gözetilerek darbe sürecinin sonlandırıldığı duyuruldu.
Oyun Yönetiminden Açıklama:
Beklentiler & Yeni Dönem:
BaşkanOnline’da Hayat Devam Ediyor!
Yönetim, tüm oyunculara teşekkür ederek, oyunun gelişmeye ve rekabetin artarak sürmesine vurgu yaptı. BaşkanOnline’da yeni dönem ve yeni ittifaklar için şimdi gözler oyuncularda!
BaşkanOnline’da dinamikler değişti, rekabet yeni başlıyor!
İyi oyunlar!

- “22 Haziran Ada Darbesi, referandum/güven oyu aşamasında yönetim kararıyla, şu an darbeye uygun bir ortam olmadığından ve oyunun çıkarı gereği sonlandırılmıştır.”
- “Darbe sürecinin, oyun içi safların oluşmasına ve role play deneyiminin artmasına katkısı oldu. Tüm katkı veren oyuncularımıza teşekkür ederiz.”
- “BaşkanOnline’da rekabet ortamının daha yeni oluştuğunu, oyunculardan darbeye karşı olanlar ve olmayanlar şeklinde iki ana ittifak kurmaları ve bu atmosferi yeni oyunculara da taşımaları beklendiğini” belirtti.

- Oyun yönetimi, dün gece yaşanan taraflaşmalardan memnuniyet duyduğunu, bu rekabetin oyunun gelişimi için önemli bir başlangıç olduğunu vurguladı.
- Tüm oyunculardan, “darbeye karşı olanlar/olmayanlar” olarak 2’li ittifaklar oluşturmaları ve yeni oyunculara bu rekabet ortamını yaşatmaları bekleniyor.

Yönetim, tüm oyunculara teşekkür ederek, oyunun gelişmeye ve rekabetin artarak sürmesine vurgu yaptı. BaşkanOnline’da yeni dönem ve yeni ittifaklar için şimdi gözler oyuncularda!
BaşkanOnline’da dinamikler değişti, rekabet yeni başlıyor!
İyi oyunlar!