Milletvekilleri Arası Bilgi Yarışması hk. (10 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Sen ne kadar anlatırsan anlat. Bu ismail anlamaz
Bekir başkanı öneride bulunan ben her zamanki gibi sürekli bana bulaşan sensin ilk Ben mi dedim garip garip konuşan sensin Kadir Aydın ve emin ol Umurumda bile değilsin kendini beğenmiş gözü makamı
Hırsı büyümüş birinden başkası değilsin boşyapmayı bırak seninle insan gibi anlaşmaya çalışıyorum sana bir şey dediğim yok arkadan boş yapıyorsun ilk başlatan sensin İkimizin arasındaki olayları ve hala devam ettiriyorsun böyle devam et

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Bekir başkanı öneride bulunan ben her zamanki gibi sürekli bana bulaşan sensin ilk Ben mi dedim garip garip konuşan sensin Kadir Aydın ve emin ol Umurumda bile değilsin kendini beğenmiş gözü makamı
Hırsı büyümüş birinden başkası değilsin boşyapmayı bırak seninle insan gibi anlaşmaya çalışıyorum sana bir şey dediğim yok arkadan boş yapıyorsun ilk başlatan sensin İkimizin arasındaki olayları ve hala devam ettiriyorsun böyle devam et
Özür dilerim ismail, seni bidaha üzmeyeceğim. Beni affedebilecek misin

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
O zaman koş kadir abine çay kap gel. Bidaha seni saygısızlık yaparken görmicem tokatlarım bak
Aa bak şu an bile dalga geçiyorsun insan gibi özür dileyelim dedik ondan da anlamıyorsun her şeyi dalgada yaşamaya devam et Kadir Aydın Ama büyüklük bende kalsın bir şey yaptıysak özür dileriz bu zamana kadar

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Aa bak şu an bile dalga geçiyorsun insan gibi özür dileyelim dedik ondan da anlamıyorsun her şeyi dalgada yaşamaya devam et Kadir Aydın Ama büyüklük bende kalsın bir şey yaptıysak özür dileriz bu zamana kadar
Dileme özür sen benim düşmanımsın artık

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili Vekiller,
Birincisini düzenlediğimiz Milletvekilleri Arası Bilgi Yarışması sona ermiştir. Yarısmaya katılan 26 Vekilime teşekkür eder eğlenirken vekillik görevi bilgi birikiminizin artmış olmasını temenni ederim.

Sıralama:

1- @bualpra 🏅 150M Ödül
2- Mustafa (Böyle bir Vekil Bulunamadı)
3- Kamuran43( Böyle bir Vekil Bulunamadı)
4- @PULSAR 🥈 100M Ödül
5- @.Emir 🥉 50M Ödül

Yukarıdaki gibidir. 2. ve 3. sıradaki kişiler vekil olduklarını kanıtladıkları takdirde ekstra ödül verilecektir.

Yarışma hakkında dönüşlerinizi bekliyorum. Neler değişmeli sizce devam etmeli mi vs fikirlerinizi lütfen belirtiniz.

TürkAslan54

Sarı Hilal Partisi Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Sevgili Vekiller,
Birincisini düzenlediğimiz Milletvekilleri Arası Bilgi Yarışması sona ermiştir. Yarısmaya katılan 26 Vekilime teşekkür eder eğlenirken vekillik görevi bilgi birikiminizin artmış olmasını temenni ederim.

Sıralama:

1- @bualpra 🏅 150M Ödül
2- Mustafa (Böyle bir Vekil Bulunamadı)
3- Kamuran43( Böyle bir Vekil Bulunamadı)
4- @PULSAR 🥈 100M Ödül
5- @.Emir 🥉 50M Ödül

Yukarıdaki gibidir. 2. ve 3. sıradaki kişiler vekil olduklarını kanıtladıkları takdirde ekstra ödül verilecektir.

Yarışma hakkında dönüşlerinizi bekliyorum. Neler değişmeli sizce devam etmeli mi vs fikirlerinizi lütfen belirtiniz.
Kesinlikle devam etmeli eline emeğine sağlık