Bencedeİçişleri bakanı istifa !
Bencedeİçişleri bakanı istifa !
Bekir başkanı öneride bulunan ben her zamanki gibi sürekli bana bulaşan sensin ilk Ben mi dedim garip garip konuşan sensin Kadir Aydın ve emin ol Umurumda bile değilsin kendini beğenmiş gözü makamıSen ne kadar anlatırsan anlat. Bu ismail anlamaz
Özür dilerim ismail, seni bidaha üzmeyeceğim. Beni affedebilecek misinBekir başkanı öneride bulunan ben her zamanki gibi sürekli bana bulaşan sensin ilk Ben mi dedim garip garip konuşan sensin Kadir Aydın ve emin ol Umurumda bile değilsin kendini beğenmiş gözü makamı
Hırsı büyümüş birinden başkası değilsin boşyapmayı bırak seninle insan gibi anlaşmaya çalışıyorum sana bir şey dediğim yok arkadan boş yapıyorsun ilk başlatan sensin İkimizin arasındaki olayları ve hala devam ettiriyorsun böyle devam et
Hiç dalga geçmeni dinleyecek durumda değilimÖzür dilerim ismail, seni bidaha üzmeyeceğim. Beni affedebilecek misin
O zaman koş kadir abine çay kap gel. Bidaha seni saygısızlık yaparken görmicem tokatlarım bakQ
Hiç dalga geçmeni dinleyecek durumda değilim
Aa bak şu an bile dalga geçiyorsun insan gibi özür dileyelim dedik ondan da anlamıyorsun her şeyi dalgada yaşamaya devam et Kadir Aydın Ama büyüklük bende kalsın bir şey yaptıysak özür dileriz bu zamana kadarO zaman koş kadir abine çay kap gel. Bidaha seni saygısızlık yaparken görmicem tokatlarım bak
İşine baksana sen reis yorum yap diyen oldu mu sanaAa bak şu an bile dalga geçiyorsun insan gibi özür dileyelim dedik ondan da anlamıyorsun her şeyi dalgada yaşamaya devam et Kadir Aydın Ama büyüklük bende kalsın bir şey yaptıysak özür dileriz bu zamana kadar
İki kişi konuşurken 3 araya girmezmiş en kibar şekilde böyle söyleyebilirim sana bana yorum yap diyen oldu mu Ben seninle mi konuşuyorumİşine baksana sen reis yorum yap diyen oldu mu sana
Dileme özür sen benim düşmanımsın artıkAa bak şu an bile dalga geçiyorsun insan gibi özür dileyelim dedik ondan da anlamıyorsun her şeyi dalgada yaşamaya devam et Kadir Aydın Ama büyüklük bende kalsın bir şey yaptıysak özür dileriz bu zamana kadar
Parti içi olan mı milletvekili arasında olan mı baskanımBekir beni sil seri, çok kötü sonuç kflfkgl
Yok ya vekil şeysi iyi değil, diğerini özellikle yaptım zaten jglfkglParti içi olan mı milletvekili arasında olan mı baskanımVekiller arasında olanda bence yine iyisiniz
İyi ben de senin düşmanınım Gördüğüm yerde haydarım hazır bilgin olsun senin her konuna salça olacağım Senin yaptığın gibiDileme özür sen benim düşmanımsın artık
Sen bittin seni rezil edecem. Dur şu bana yalvardığın mesajları bulayım da atayım heryereİyi ben de senin düşmanınım Gördüğüm yerde haydarım hazır bilgin olsun senin her konuna salça olacağım Senin yaptığın gibi
At at beypazarı içtiğin küfür ettiğin ifşalarıda atamSen bittin seni rezil edecem. Dur şu bana yalvardığın mesajları bulayım da atayım heryere
Kesinlikle devam etmeli eline emeğine sağlıkSevgili Vekiller,
Birincisini düzenlediğimiz Milletvekilleri Arası Bilgi Yarışması sona ermiştir. Yarısmaya katılan 26 Vekilime teşekkür eder eğlenirken vekillik görevi bilgi birikiminizin artmış olmasını temenni ederim.
Sıralama:
1- @bualpra150M Ödül
2- Mustafa (Böyle bir Vekil Bulunamadı)
3- Kamuran43( Böyle bir Vekil Bulunamadı)
4- @PULSAR100M Ödül
5- @.Emir50M Ödül
Yukarıdaki gibidir. 2. ve 3. sıradaki kişiler vekil olduklarını kanıtladıkları takdirde ekstra ödül verilecektir.
Yarışma hakkında dönüşlerinizi bekliyorum. Neler değişmeli sizce devam etmeli mi vs fikirlerinizi lütfen belirtiniz.
At banane. Rapor ederim bendeAt at beypazarı içtiğin küfür ettiğin ifşalarıda atam