İtiraf Et Kurtul Knk (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Şaşırmadık tabiki kalwkrpdjf
Herkes biliyordu zaten. Cidden ben yapmadım desen şaşırırdık başkanım 😂 @Murat Ünlü

Ha bu arada şaşıracağınız bir bilgi ben vereyim. Darbenin planlandığı ittifak toplantısında ben de vardım. Yeni olduğum için darbe senaryosu falan ilginç gelmiş heyecanlanmıştım hatta olumlu konuştum. Ancak daha sonra Parti olarak yaptığımız toplantıda Yenilikçi Demokrasi isminin darbeyle anılmasının doğru olmayacağı ve kazansak da kaybetsek de darbeye karşı olmamızın en doğrusu olacağı kararını aldık. O andan sonra darbeye karşı direnişin nacizane sembolü oldum. 😂😂

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
Herkes biliyordu zaten. Cidden ben yapmadım desen şaşırırdık başkanım 😂 @Murat Ünlü

Ha bu arada şaşıracağınız bir bilgi ben vereyim. Darbenin planlandığı ittifak toplantısında ben de vardım. Yeni olduğum için darbe senaryosu falan ilginç gelmiş heyecanlanmıştım hatta olumlu konuştum. Ancak daha sonra Parti olarak yaptığımız toplantıda Yenilikçi Demokrasi isminin darbeyle anılmasının doğru olmayacağı ve kazansak da kaybetsek de darbeye karşı olmamızın en doğrusu olacağı kararını aldık. O andan sonra darbeye karşı direnişin nacizane sembolü oldum. 😂😂
Ondan sonra bana diyorsun, böndön nödön töksönöyörson.

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ondan sonra bana diyorsun, böndön nödön töksönöyörson.
Ama hiç bir gün pişman olmadım ya. Hem inanarak savundum demokrasiyi. Hem de sizle rekabet etmek daha zevkliydi kıran kırana rekabet oldu. Biz sizle olsaydık basit bir sekilde darbe gerçekleşirdi gram da role play zevki olmazdı

Tomris

ALTIN OK
Vatandaş

Benim gibi sevgi dolu birini bile tiksindirdin kendinden helal olsun kgşfmgl

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
bekircanın yaptığı bilgi yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim aog partisi 250 yeşiltaş ödüllü yarışmayı bitirmem 9 saniyemi aldı partimizde neden bu kadar fazla ajan yetişdirdiğimizi o an anladım.