Sanırım bunu birileri tahmin etmişti![]()
Tahminlerini boşa çıkarmadığım için gönlüm ferah

Sanırım bunu birileri tahmin etmişti![]()
Fatih Tutuk'a hala gıcık oluyorum.
Yalnız değilsin 
Neyse ki Murat Ünlü den intikamımı almıştım, sıra sende Tomris hanım.
Önce seçilip seçildiğin gece inmeye hazır ol
Seçilmeyeceğim ki...Neyse ki Murat Ünlü den intikamımı almıştım, sıra sende Tomris hanım.
Önce seçilip seçildiğin gece inmeye hazır ol
Şaşırmadık tabiki kalwkrpdjf46.Dönem oyun başkanlığına aday olduğumda
Tarafıma yapılan darbe planlamasının baş kahramanı bizzat bendim..
Herkes biliyordu zaten. Cidden ben yapmadım desen şaşırırdık başkanımŞaşırmadık tabiki kalwkrpdjf
Ondan sonra bana diyorsun, böndön nödön töksönöyörson.Herkes biliyordu zaten. Cidden ben yapmadım desen şaşırırdık başkanım@Murat Ünlü
Ha bu arada şaşıracağınız bir bilgi ben vereyim. Darbenin planlandığı ittifak toplantısında ben de vardım. Yeni olduğum için darbe senaryosu falan ilginç gelmiş heyecanlanmıştım hatta olumlu konuştum. Ancak daha sonra Parti olarak yaptığımız toplantıda Yenilikçi Demokrasi isminin darbeyle anılmasının doğru olmayacağı ve kazansak da kaybetsek de darbeye karşı olmamızın en doğrusu olacağı kararını aldık. O andan sonra darbeye karşı direnişin nacizane sembolü oldum.![]()
Ama hiç bir gün pişman olmadım ya. Hem inanarak savundum demokrasiyi. Hem de sizle rekabet etmek daha zevkliydi kıran kırana rekabet oldu. Biz sizle olsaydık basit bir sekilde darbe gerçekleşirdi gram da role play zevki olmazdıOndan sonra bana diyorsun, böndön nödön töksönöyörson.
Benim gibi sevgi dolu birini bile tiksindirdin kendinden helal olsun kgşfmglHerkes biliyordu zaten. Cidden ben yapmadım desen şaşırırdık başkanım@Murat Ünlü
Ha bu arada şaşıracağınız bir bilgi ben vereyim. Darbenin planlandığı ittifak toplantısında ben de vardım. Yeni olduğum için darbe senaryosu falan ilginç gelmiş heyecanlanmıştım hatta olumlu konuştum. Ancak daha sonra Parti olarak yaptığımız toplantıda Yenilikçi Demokrasi isminin darbeyle anılmasının doğru olmayacağı ve kazansak da kaybetsek de darbeye karşı olmamızın en doğrusu olacağı kararını aldık. O andan sonra darbeye karşı direnişin nacizane sembolü oldum.![]()
O zaman haketmişimBenim gibi sevgi dolu birini bile tiksindirdin kendinden helal olsun kgşfmgl
Efe'den aldığım bayrağı taşıyacağım artık, gerisini sen düşün...O zaman haketmişim
Bizdede acan varmı yoksa @HayataFransızAdam @Serdal22 @AOG Hançer @AOG Forum @Özlemm hanginiz acansınız çabuk söyleyin hayinlerbekircanın yaptığı bilgi yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim aog partisi 250 yeşiltaş ödüllü yarışmayı bitirmem 9 saniyemi aldı partimizde neden bu kadar fazla ajan yetişdirdiğimizi o an anladım.
İtiraf ediyorum ben ajanımBizdede acan varmı yoksa @HayataFransızAdam @Serdal22 @AOG Hançer @AOG Forum @Özlemm hanginiz acansınız çabuk söyleyin hayinler
itiraf ediyorum bende ajan olucaktım ama bilgi yarışmasını 11 saniyede bitirince kabul etmedilerİtiraf ediyorum ben ajanım
itiraf ediyorum bende ajan olucaktım ama bilgi yarışmasını 11 saniyede bitirince kabul etmediler
Sizi bırak ajan yapmayı bakkala 2 kutu kırmızı almaya bile göndermezler dkfjdhfhdİtiraf ediyorum ben ajanım
Hoşgeldin sek sek hfa dghkdkhjgdSizi bırak ajan yapmayı bakkala 2 kutu kırmızı almaya bile göndermezler dkfjdhfhd
Bu nezih karşılama için teşekkürler abi cevabı TG grubunda verdim fkdkdkHoşgeldin sek sek hfa dghkdkhjgd