komikmi gel beni eğlendir komikse altınok eğlendiren kişiDkdkdkmdmdmmxmösdkdkçdkdkdkdkdmdmmd
komikmi gel beni eğlendir komikse altınok eğlendiren kişiDkdkdkmdmdmmxmösdkdkçdkdkdkdkdmdmmd
O zaman cok çalısırsa 15 gunde tamamlar. Parayı biriktirsin 15 gun sonra gelirimHer gün 500 koysa 1 ay sonra karsılar
Konuşma manyak ederim senikomikmi gel beni eğlendir komikse altınok eğlendiren kişi
Dedemin yaşındasın ne kızması Parka gel serialtınokla tanışamam annem kızar
sen bi ban yede aklın başına gelsinKonuşma manyak ederim seni
Efendim biz sizi altın ok gladyatörü sanıyorduksen bi ban yede aklın başına gelsin
Yeriz canım.sen bi ban yede aklın başına gelsin
altınokta 1-2 gereksiz arkadaş var onlar kendilerini biliyor bu saatten sonra kim kimi yerseEfendim biz sizi altın ok gladyatörü sanıyorduk
1 senedir veri birikmiştir hemen ifşalayıp banlatmal lazımaltınokta 1-2 gereksiz arkadaş var onlar kendilerini biliyor bu saatten sonra kim kimi yerse
Kadirin hep böyle diyorsun ama laf icraata geldi mi tık yokKonuşma manyak ederim seni
sırayla1 senedir veri birikmiştir hemen ifşalayıp banlatmal lazım
Kim kime dum duma yanialtınokta 1-2 gereksiz arkadaş var onlar kendilerini biliyor bu saatten sonra kim kimi yerse
Sana yapılır mı be bide rapor yemişsin ayıptır günahtıraltınokta 1-2 gereksiz arkadaş var onlar kendilerini biliyor bu saatten sonra kim kimi yerse
Slm tanışalım mı nasberKadirin hep böyle diyorsun ama laf icraata geldi mi tık yok
Konuşma sen abisi uza hadi. Yoksa sevgilin m' ye şikayet ederim. 10. Sınıf öğrencisi ergen seniKadirin hep böyle diyorsun ama laf icraata geldi mi tık yok
M kim bende bilmiyorum (sevgilim olmuş haberim yok )Konuşma sen abisi uza hadi. Yoksa sevgilin m' ye şikayet ederim. 10. Sınıf öğrencisi ergen seni
İyi senden naberSlm tanışalım mı nasber
Hemen@S E R H A N ödemeyi yaparmısın
Kötüdür senden naber 300 m atsanaİyi senden naber