Oyun tarihinin en başarılı partisine Biat Edin 

Sarı hilali destekleğin için teşekkür ederimOyun tarihinin en başarılı partisine Biat Edin![]()
Demekki uygun değil jsjdjdkdkdÖzelden denedik, kullanıcının profili uygun değil diyor. Yani onu düşündük
He ya tatildeyim şuan mersinde suriyeli kovalıyorumSenin haberin yok sen yatarken biz kadire kebap soda tatlı söyledik![]()
Sandala bindir pargalı kıbrısta zaten gönder ona ı bakar aysegülle 3 katkçlı evlerinin bir katını versin onlaraHe ya tatildeyim şuan mersinde suriyeli kovalıyorum
Emirhan kurtul şu pargalı eren aşkından bi türlü kurtulamadın Ayşegül bahaneydiSandala bindir pargalı kıbrısta zaten gönder ona ı bakar aysegülle 3 katkçlı evlerinin bir katını versin onlara
Banane erenden pargalıdan bende ayşegüle aşıktımEmirhan kurtul şu pargalı eren aşkından bi türlü kurtulamadın Ayşegül bahaneydi
Meşhur bir otel var orda mısınHe ya tatildeyim şuan mersinde suriyeli kovalıyorum
Babalar diyarına katıldıBerkin Bakırel Başkanonlinenin yeni sefiridir. Biat edin.
Konu ne
Sen en son ban yemedin mi yawKonu ne
ÜşendimMesajlari baştan sona oku anlarsin
Valla hangi birinden bahsediyorsun ben her gün ban yiyorumSen en son ban yemedin mi yaw
Anlatam gel wpÜşendim
Valla Müq olurAnlatam gel wp
Hergunde yönetime yalvariotn heraldeValla hangi birinden bahsediyorsun ben her gün ban yiyorum
YoooooHergunde yönetime yalvariotn heralde