ChatGPT'e sordum. Cevap bekliyorumİttifaka oy kullandirma zorunlu olsun.
Güç dengesine göre yapay zeka iki ittifak kursun.
Hiçbir parti bir süre birbirini satamasın![]()
@Kadir A. Kankim sen ne diyorsun bu işe sıkılmadık mı habire kazanmaktan. Acil fikir önerileriyle gel. Ama sonunda efe rakipten Obe alıp tüymesinİttifaka oy kullandirma zorunlu olsun.
Güç dengesine göre yapay zeka iki ittifak kursun.
Hiçbir parti bir süre birbirini satamasın![]()
Teşekkür ederim adaşım
#OabiYenidenMecliseZaten mecliste yeniden durma noktasına gelmiş. Demek ki sistemi tam oturtamamışız. Üzdü
Teşekkür ederim ablam sizler olmasaydınız buralara kadar gelemezdimHayırlı olsun sonuna kadar hak ettiğin bir makam her zaman yanında ve destekçinim @Kaan_Çelik
Sağolun başkanım@Kaan_Çelik başkanım yeni makamın hayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
Teşekkür ederimTebrik ederim Kaan Beey, hayırlı olsun ittifakımıza![]()
Oturtmuşuz demen gerekirdi. O kadar uğraştık ya nesi olmamisZaten mecliste yeniden durma noktasına gelmiş. Demek ki sistemi tam oturtamamışız. Üzdü
Hayrlı olsun her daim en güzel makamları hakkediyorsun bende her daim seninleyim alacağın her kararda yanındayım sayın ob BaşkanımOyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;
Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine
Emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık
Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.
Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.
Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.
59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Teşekkür ederim kralHayırlı olsun sayın oyun başkanım
Övip iktidar![]()
Sağolun başkanımHayırlı olsun Değerli Başkanım Başarılar diliyorum