Oyun Başkanı Teşekkür Bildirisi (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Diyorum ki biz yöneticilerin ikili ilişkilerine kalırsa Bozok hayatta kaybetmeyecek. İttifakları yapay zekaya mı yaptirsak

O A B İ

Vatandaş
İttifaka oy kullandirma zorunlu olsun.
Güç dengesine göre yapay zeka iki ittifak kursun.
Hiçbir parti bir süre birbirini satamasın🤔

O A B İ

Vatandaş
İttifaka oy kullandirma zorunlu olsun.
Güç dengesine göre yapay zeka iki ittifak kursun.
Hiçbir parti bir süre birbirini satamasın🤔
@Kadir A. Kankim sen ne diyorsun bu işe sıkılmadık mı habire kazanmaktan. Acil fikir önerileriyle gel. Ama sonunda efe rakipten Obe alıp tüymesin 😂

O A B İ

Vatandaş
Zaten mecliste yeniden durma noktasına gelmiş. Demek ki sistemi tam oturtamamışız. Üzdü

RAMO1

ÖZGÜRLÜK VE İRADE🎖️🎖️🎖️(YÜZBAŞI)
Vatandaş
Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;

Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine

Emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏻
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık 🔥

Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.

Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.

Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.

59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Hayrlı olsun her daim en güzel makamları hakkediyorsun bende her daim seninleyim alacağın her kararda yanındayım sayın ob Başkanım 💪💪💪