Çok sağolun başkanımHayrlı olsun her daim en güzel makamları hakkediyorsun bende her daim seninleyim alacağın her kararda yanındayım sayın ob Başkanım![]()

Çok sağolun başkanımHayrlı olsun her daim en güzel makamları hakkediyorsun bende her daim seninleyim alacağın her kararda yanındayım sayın ob Başkanım![]()
Sağolun başkanım demeyle olmaz sabahtan beri seni arıyor heryerde 100m gönder adamaSağolun başkanım
hayırlı olsun başkanımmOyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;
Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine
Emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık
Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.
Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.
Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.
59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Teşekkür ederimhayırlı olsun başkanımm![]()
Sağolun başkanım demeyle olmaz sabahtan beri seni arıyor heryerde 100m gönder adama![]()
Halledilir o iş ya@Kaan_Çelik görmedin sanırım
Sağolun başkanımHayırlı olsun Kaan Başkanım başarılar![]()
Hayırlı olsun tebrik ederim kardeşim.Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;
Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine
Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.
Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.
Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.
59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Sağolasın abi@Kaan_Çelik Hayırlı Olsun Kardeşim. Başarılar Dilerim.
Teşekkür ederimHayırlı olsun, başarılar
Sağolasın reisHayırlı olsun tebrik ederim kardeşim.
Makamınız hayırlı uğurlu olsun başkanım.Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;
Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine
59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik