Oyun Başkanı Teşekkür Bildirisi (1 Kişi İçeride)

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Vatandaş
Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;

Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine

Emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏻
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık 🔥

Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.

Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.

Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.

59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
hayırlı olsun başkanımm 🌹

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığına kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi önde olmak üzere,
İttifak Partilerimizden;

Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine

Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri durum ne olursa olsun her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.

Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde 2 ihtimal vardır ya kazanmak yada kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık güzel bir seçim geçirdik.

Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.

59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Hayırlı olsun tebrik ederim kardeşim.

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
Yasaklı Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun başarılar dilerim yeni görevinde
Bozok İttifakının her bir değerli başkanın eline emeğine sağlık 🌹

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
İttifak Partilerimizden;

Altın Ok Partisine
Yeniden Doğuş Partisine
A D İ N Partisine
Asil Türk Partisine

59. Dönem Oyun Başkanı
Kaan_Çelik
Makamınız hayırlı uğurlu olsun başkanım.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun yeni görevinde başarılar dilerim 🙏