BaşkanOnline İslami Yardım Derneği (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RefahMedya

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sanırsam BaşkanOnline'da bir ilk!!
oyun içi dayanışmayı arttırmak kardeşliğimizi pekiştirmek ve yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize Maddi manevi anlamda yardım etmek dayanışmayı kuvvetlendirmek için başkan online İslami yardım Derneğini kuracağız, Dernek faaliyetlerini Çok yakında kendi Forum hesabından paylaşacaktır Birlikte çalışacağız Çok yakında faaliyete geçireceğiz inşallah, Tabii sizin destekleriniz de çok önemli Derneğimize üye olmak isteyen kardeşlerimiz dernek üyeliği konusuna gerekli bilgileri yazsınlar belirli üye sayısına ulaştığımız zaman kongre yoluyla genel başkanımızı ve yönetimimizi belirleyeceğiz başkan online İslami yardım derneğine destek çıkmak ve üye olmak isteyen kardeşlerimizi "Dernek Üyeliği" konusuna bekliyoruz

1000082025.png

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Telegram'a çağırmak oyun kuralları açısından etik değil ve yasaktır. "Katılmak isteyenler dm'den ulaşıp iletişime geçebilir." Şeklinde bir düzeltme daha iyi olacaktır

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Kardeşim siyasal İslama karşıyız. İslami dernek adı altında paraları toplayıp son model arabalara bineceksiniz. Villalarda oturacaksınız. Garibanın cebindeki son kuruşa kadar alıp lüks hayat yaşayacaksınız. İslam bu değil, Müslümanlık bu değil. Bırakın garibanların peşini gidin bu ülkeden.!!!!

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Derneğin amacı oyun içi maddi destek gibi mi? Oyun dışına sarkmayacak değil mi?

RefahMedya

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kardeşim siyasal İslama karşıyız. İslami dernek adı altında paraları toplayıp son model arabalara bineceksiniz. Villalarda oturacaksınız. Garibanın cebindeki son kuruşa kadar alıp lüks hayat yaşayacaksınız. İslam bu değil, Müslümanlık bu değil. Bırakın garibanların peşini gidin bu ülkeden.!!!!
Öyle birşey yaparsak oyunun en güçlğ partisinin genel başkanı olarak olaya müdahale edebilirsiniz. Bu siyasal islam değil yardım derneği açıyoruz ve kimseden para topladığımızda yok, eğerki böyle bir iş yapan olursa yargı organı nın gerekli tepkiyi vereceğinden şüphemiz yoktur.

F

Fırat 0yardımcı4

Ziyaretçi
Sanırsam BaşkanOnline'da bir ilk!!
oyun içi dayanışmayı arttırmak kardeşliğimizi pekiştirmek ve yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize Maddi manevi anlamda yardım etmek dayanışmayı kuvvetlendirmek için başkan online İslami yardım Derneğini kuracağız, Dernek faaliyetlerini Çok yakında kendi Forum hesabından paylaşacaktır Birlikte çalışacağız Çok yakında faaliyete geçireceğiz inşallah, Tabii sizin destekleriniz de çok önemli Derneğimize üye olmak isteyen kardeşlerimiz dernek üyeliği konusuna gerekli bilgileri yazsınlar belirli üye sayısına ulaştığımız zaman kongre yoluyla genel başkanımızı ve yönetimimizi belirleyeceğiz başkan online İslami yardım derneğine destek çıkmak ve üye olmak isteyen kardeşlerimizi "Dernek Üyeliği" konusuna bekliyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 22869
Faaliyetler online yardımlar da inşallah offline üyelik formu varmı yoksa kıbleye dönüp katıldım mı diyoruz paramı peşin istiyorum Fatih tutuk başkana borcum var

K U R T B E Y

57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adam adam

RefahMedya

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Faaliyetler online yardımlar da inşallah offline üyelik formu varmı yoksa kıbleye dönüp katıldım mı diyoruz paramı peşin istiyorum Fatih tutuk başkana borcum var
Derneğimiz Şu an resmen faaliyette değildir belirli üye sayısına ulaştığı zaman kongre usulü ile genel başkan seçimi yapılacak yönetim belirlenecek ve yönetimini aldığın karara göre hareket edilecektir

RefahMedya

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Derneğimiz Şu an resmen faaliyette değildir belirli üye sayısına ulaştığı zaman kongre usulü ile genel başkan seçimi yapılacak yönetim belirlenecek ve yönetimini aldığın karara göre hareket
Derneğimize Dernek üyeliği isimli konudan üye olabilirsiniz

K U R T B E Y

57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Derneğimiz Şu an resmen faaliyette değildir belirli üye sayısına ulaştığı zaman kongre usulü ile genel başkan seçimi yapılacak yönetim belirlenecek ve yönetimini aldığın karara göre hareket

Derneğimize Dernek üyeliği isimli konudan üye olabilirsiniz
Özet geçecek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...