4-5 tane medya açtığım için medyacı diyorlar. Benim de medyam banlandi o yüzden dedim şaka manasındaAnısı mı var
4-5 tane medya açtığım için medyacı diyorlar. Benim de medyam banlandi o yüzden dedim şaka manasındaAnısı mı var
Evet hatırlıyorum ama tam olarak şöyle olacaktı:Aylardan bir gün hiç huyum değil ama forumdan ban yemişim. Üzerimin çizildiğini gören @Kadir A. Forumda bana şöyle seslenmiş;
Yine mi ban yedin. Tiskiniyorum senden.
Sonra sen Yorumlardan Şarkı içeriğine bunu koydun. Yani aslında ben koydum. Zaferin hoşuna gitti. Her yerde böyle söyledi. Sonra bu Altın Ok'a oradan da ittifaka bulaştı. Artık herkes benden tiskiniyor![]()
4 5 tane de az değil ünvanının hakkını vermişssin4-5 tane medya açtığım için medyacı diyorlar. Benim de medyam banlandi o yüzden dedim şaka manasında
Yürek Medya4 5 tane de az değil ünvanının hakkını vermişssin
Aylardan bir gün hiç huyum değil ama forumdan ban yemişim. Üzerimin çizildiğini gören @Kadir A. Forumda bana şöyle seslenmiş;
Sonra sen Yorumlardan Şarkı içeriğine bunu koydun. Yani aslında ben koydum. Zaferin hoşuna gitti. Her yerde böyle söyledi. Sonra bu Altın Ok'a oradan da ittifaka bulaştı. Artık herkes benden tiskiniyor![]()
Bi rivayete göre hala medya acmaya devam edecekmişsinYürek Medya
Z Medya
İleri Medya
Uyanış Medya 2. Yöneticisi
A D İ N 'in Sesi Medya Yöneticisi
Kulis Medya
Hep sana mı diyecekler...Aylardan bir gün hiç huyum değil ama forumdan ban yemişim. Üzerimin çizildiğini gören @Kadir A. Forumda bana şöyle seslenmiş;
Tadı kaçtı yavrum.Bi rivayete göre hala medya acmaya devam edecekmişsin
Bir daha onlar gibisi gelmedi de ondan
@Z A F E R benden tiskinme bak ben partiye seçim şeysi buldum.Bir daha onlar gibisi gelmedi de ondanbir ara parti için seçim şeysi yaparız
Bişi olmaz nerde cokluk orda bereket hahahahaTadı kaçtı yavrum.![]()
Sende çok değil mi 6 medyaBişi olmaz nerde cokluk orda bereket hahahaha
Sipan Medya jsjdjdndd1 tane de benim için acarsın
Yok be bi 6 tane daha ac en azından namına hakkını verirsinSende çok değil mi 6 medya![]()
AkarSipan Medya jsjdjdndd
Bayağıdır görmüyorum nerde bu adam ya