📰 Forumda Sessiz Günler (4 Kişi İçeride)

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Vatandaş
Aynı düşüncelere sahibiz yaklaşık 2 yıldan fazladır oyundayım oyun birbirini tekrar sağolsunlar yeni yenilikler yeni heyecanlar getirmeye çalışıyorlar fakat foruma bu kadar denetimde tutmak oyunu asırı derece monotonlastıryor son 2 3 yılın belki de en sesiz forumu bu dönemlerde gerçekleşiyor acılan bir konu 1 hafta forum ana sayfa da durmayı başarıyor :D

Sonuc olarak forum burası kavga olacak kışkırtma olacak ki zevk versin e tabi abartılıyor kuralar çiğnenirse gereken ceza verirler orası ayrı bi durum . Kavga edilir kışkırtma yapılır 3 5 gün verir gecersin burda her atik öne çıkan oyuncunun önüne duvar örmeye devam edilirse forumda yavas yavas eriyip gider:D:D

Adamsın 👊

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Vatandaş
Siz insanlarla dalga geçmekten zevk alıyor musunuz? Forum bu haldeyse bence sebebi yönetim değil
Birader elinde benim x birisi ile dalga geçtigime dair bir kanıtın varsa sen gel sonra konuş benimle.
Yoksa daima sus bu konu ile alakalı bana karşı, boş ezbere konuştuğun belli çünkü.

İster inan İster inanma;
Savunduğun / Tarafında Bulunduğun kişi ve kişiler de sütten çıkma akkaşık değiller hani.. 😉

Son düzenleme:

Nazmi Arlı

Üye
Vatandaş
Birader elinde benim x birisi ile dalga geçtigime dair bir kanıtın varsa sen gel sonra konuş benimle.
Yoksa daima sus bu konu ile alakalı bana karşı, boş ezbere konuştuğun belli çünkü.

İster inan İster inanma;
Savunduğun / Tarafında Bulunduğun kişi ve kişiler de sütten çıkma akkaşık değiller hani.. 😉
Kimin ne olduğunu biliyorum oyun yönetiminin şımarık oyuncuları cezalandırmasında bir sorun yok diğerleriyle dalga geçerek forumu canlı tutmayı mı planlıyordunuz

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Vatandaş
Kimin ne olduğunu biliyorum oyun yönetiminin şımarık oyuncuları cezalandırmasında bir sorun yok diğerleriyle dalga geçerek forumu canlı tutmayı mı planlıyordunuz
Bakıyorum böylelikle sana da aslında kendine yakışan ithamları yapma söyleme fırsatı doğmuş gözüküyor böylelikle.. 😉😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
Haklısınız oyunu geliştirmeye yönelik bir öneri veya oyun içi eğlenceye dair bir motivasyon yapmadan konu ile alakası olmamsına rağmen her türlü saygısızca kendilerince eğlendikleri her konuşmanın diğer oyunculara saygısızlık ve oyundan uzaklaşmalarına yönelik bir etken olduğunu ne yazık ki göz ardı ediyorlar. Bir gün forumu canlı tutmak için yapılan bu yersiz davranışların zararlarını herkes görecek umarım çok geç olmaz.

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
Haklısınız oyunu geliştirmeye yönelik bir öneri veya oyun içi eğlenceye dair bir motivasyon yapmadan konu ile alakası olmamsına rağmen her türlü saygısızca kendilerince eğlendikleri her konuşmanın diğer oyunculara saygısızlık ve oyundan uzaklaşmalarına yönelik bir etken olduğunu ne yazık ki göz ardı ediyorlar. Bir gün forumu canlı tutmak için yapılan bu yersiz davranışların zararlarını herkes görecek umarım çok geç olmaz.
Senin oldumu hiç oyunu geliştirmeye yönelik hareketin. Bak bakayım geçmişe, yasa tasarılarını sunanlar kim. Geçirenler kim. Oyunu geliştirmeye yönelik adım atan, öneri verenler kim. Senin önerilerin sadece oyunda para kazanmaktan ibaret öneriler. Para kazandırmıyor diye şehir alanı bile kasmıyorsunuz. Gelmiş burada mavra anlatıyorsunuz. Ondan sonra biz neden kazanamıyoruz 😃