Teşekkür ederim kankamHayırlı Uğurlu Olsun Abim#ADİNYenidenİktidarda
![]()
Hayırlı uğurlu olsun kankam, Görevi bırakırken en güzel isimlerden birine bıraktım beni aratmayacağına eminim.Birinci yılında A D İ N Yeniden İktidardaEmeği geçen herkese teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederim kankacım. Bayrağı teslim aldık bundan sonra birlikte daha da ileriye taşıyabiliriz inşallahHayırlı uğurlu olsun kankam, Görevi bırakırken en güzel isimlerden birine bıraktım beni aratmayacağına eminim.![]()
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun
Güzel düşünceleriniz ve nazik tebrikleriniz için teşekkür ederim başkanımBaşkanım, nazik ve yapıcı sözleriniz için teşekkür ederim. Görevinizi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Tıpkı Meclis Başkanlığı döneminizde olduğu gibi, bu görevinizde de başarılı olacağınıza dair inancım tamdır. Rakip olsak da dostum, başarıları takdir etmek gerekir; görevinizi her zaman ciddiyet ve özveriyle yürüttünüz. Yeni görevinizde de aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Ayrıca, bana oy veren tüm seçmenlere ve ittifak dağılmış olsa dahi desteklerini esirgemeyen Ayyıldız Hareket Partisi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.
Vayy kankam tebrikler. Bu görev sana yakışırdı. Görevinde başarılar.Birinci yılında A D İ N Yeniden İktidardaEmeği geçen herkese teşekkür ederim
![]()
Hayırlı olsun başarılar dilerimBirinci yılında A D İ N Yeniden İktidardaEmeği geçen herkese teşekkür ederim
![]()
Makamın hayırlı uğurlu olsun abi .Birinci yılında A D İ N Yeniden İktidardaEmeği geçen herkese teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederim can kankamVayy kankam tebrikler. Bu görev sana yakışırdı. Görevinde başarılar.
Teşekkür ederim başkanım cansınHayırlı olsun başkanım. Görevinde başarılar![]()
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun başarılar