OYUN BAŞKANI HAKKINDA VERİLEN KARAR HK. (19 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun Başkanı ile ilgili çift makam ve maaş hakkında dün tarafımıza bir bildirim gelmiş olup;
Talep incelendiğinde Oyun Başkanının ay başından beridir hem Şehir başkanı hem de Oyun Başkanı olduğu tespit edilmiştir.
Ayrıca bu durumun kendisi de daha önce farkında olup bize bildirdiği ortaya çıkmış ancak bir gözden kaçma durumu nedeniyle görevlerine devam etmiştir.
Oyunda oluşan bir açığı bildiği halde yalnızca bir alandan bildirimi yeterli görmesi,
Bu sorun kendi aleyhine olan bir durum olsa bir destek alanından ulaşmak yerine daha fazla destek alanını zorlayıp gerekirse ÜLTİMATOM verecek olmasının kesin olması nedeniyle;
İlgili oyuncunun tüm mal varlığına el konulmuştur.
Ayrıca ilgili kişi görevden alınmış olup bir önceki Oyun Başkanı (D E N İ Z) Kayyum olarak atanmıştır.
İlgili kişinin görevi kabul etmemesi halinde yedek kayyum olarak D E N İ Z adlı oyuncuyla yarışan Talha.07 belirlenmiştir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Screenshot_2025-10-19-02-47-19-232_com.android.chrome.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-19-02-47-13-640_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-19-02-47-13-640_com.android.chrome.jpg
    428.2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-10-19-02-47-16-043_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-19-02-47-16-043_com.android.chrome.jpg
    521.7 KB · Görüntüleme: 25

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Tam olarak neyi ispatlamaya calısıyorsunuz?

@Atom Karınca evet hocam verdiğiniz süre doldu ve hiçbir bilanço ve savunmada bulunmadım. Cezanız neyse verebilirsiniz bu bir.

Bir ikincisi role play için bir oyuncunun itibarına yaptığınız bu saldırı aklı yetmeyen kişiler tarafından o kişiyi rüşvet yiyen birisi olarak göstermiştir.

Beni bu oyunda yıllardır rakip olduğum kişiler bile bilir. Prensipli bir adamım. Dost dediğimi satmam, haram olana el uzatmam gerekirse kaybederim ama karakterimden asla ödün vermem. Bu sebeple de forum hareketlensin diye karakterimi kimsenin ağzına sakız ettirmem.

Ya hatanızı kabul edip manevi tazminat olarak bizzat benden özür dileyin ya da hem makamı hem paralarımı alın 2035 ban atın. Benden bu kadar.

İki kuruşluk adamların diline düşmeyecek kadar emek verdim ben bu oyuna gerisi sizin vicdanınıza kalmış. Ha bu arada gerekli tartışmaları burada yaptıktan sonra Forum banı verirseniz sevinirim. Cevap hakkımı kullanmak istiyorum
Bunu yazan sizsiniz. Biz de makamı aldık, paraları da aldık.
Bu atıtğınız mesajların bir anlamamı var sizce?
Birazcık role play yaparsınız diye düşündük ancak olayı uzatıp yönetime posta koymaya çeviridniz.

Yönetim sizin kafa tutanacağız bir makam değildir.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Seçildiği tüm görevleri yerine getiren oyunu geliştirmek için çaba sarf eden bir ismin böyle bir sebepten görevden alınması bana çok mantıklı gelmedi. Hiçbir zaman oyunda yan yana durmasakta oyunu hakkıyla oynayan belkide tek kişidir kendisi. Ömrü az kalan oyunun oyuncuları daha fazla oyundan soğutmaması gerektiği kanaatini bildirerek kararın yönetime ve oyunculara hayırlı olmasını diliyorum.

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Tam olarak neyi ispatlamaya calısıyorsunuz?

Bunu yazan sizsiniz. Biz de makamı aldık, paraları da aldık.
Bu atıtğınız mesajların bir anlamamı var sizce?
Birazcık role play yaparsınız diye düşündük ancak olayı uzatıp yönetime posta koymaya çeviridniz.
Makam sizce umrumda mı? Ben oyunu iyileştirebilmrk için bu makama aday oldum. Zaten bir işe yaramadı.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Seçildiği tüm görevleri yerine getiren oyunu geliştirmek için çaba sarf eden bir ismin böyle bir sebepten görevden alınması bana çok mantıklı gelmedi. Hiçbir zaman oyunda yan yana durmasakta oyunu hakkıyla oynayan belkide tek kişidir kendisi. Ömrü az kalan oyunun oyuncuları daha fazla oyundan soğutmaması gerektiği kanaatini bildirerek kararın yönetime ve oyunculara hayırlı olmasını diliyorum.
İlgili kişiye süre verildi.
Cevap vermiyorum isterseniz makamı alın dedi, aldık.
Bu kadar basit.

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ancak beni ilgilendiren nokta şu benim karakterimi, adalet görüşümü role play malzemesi haline getirmeniz. Kusura bakmayın ama orda durun

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Makam sizin olsun hocam paralar da öyle. Bu akşam ki bir okuduğunu anlamayan bir kişinin bana rüşvetci adam değilsin demesine vesile olmanıza değdi mi

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Size posta koymuşum ya sebebini anlamadınız mı hala ? Sizden özür bekliyorum aksi halde kalıcı olarak banlayın beni

bilgem göktürkk

Üye
Vatandaş
Oyunun icinde kurallarin gelismesini partiler arasindaki iliskiyi ve oyundaki en role play bi oyuncuyla didismenin ve sahsiye dondurulmenin ne anlami varki sayin yonetim. Malesef dogru bir karar oldugunu dusunmuyorum . Oyunun son zamanlarinda bu sekilde zaten duzen tutturmak bile zor olan bi anda iyi bir oyuncu icin bu karar biraz agir oldu bence.

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun Başkanı ile ilgili çift makam ve maaş hakkında dün tarafımıza bir bildirim gelmiş olup;
Talep incelendiğinde Oyun Başkanının ay başından beridir hem Şehir başkanı hem de Oyun Başkanı olduğu tespit edilmiştir.
Ayrıca bu durumun kendisi de daha önce farkında olup bize bildirdiği ortaya çıkmış ancak bir gözden kaçma durumu nedeniyle görevlerine devam etmiştir.
Oyunda oluşan bir açığı bildiği halde yalnızca bir alandan bildirimi yeterli görmesi,
Bu sorun kendi aleyhine olan bir durum olsa bir destek alanından ulaşmak yerine daha fazla destek alanını zorlayıp gerekirse ÜLTİMATOM verecek olmasının kesin olması nedeniyle;
İlgili oyuncunun tüm mal varlığına el konulmuştur.
Ayrıca ilgili kişi görevden alınmış olup bir önceki Oyun Başkanı (D E N İ Z) Kayyum olarak atanmıştır.
İlgili kişinin görevi kabul etmemesi halinde yedek kayyum olarak D E N İ Z adlı oyuncuyla yarışan Talha.07 belirlenmiştir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
görevi kabul ediyorum. kayyum sürecimde görev ve yetkilerim dahilinde oyunumuz için çalışacağım.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Oyunun icinde kurallarin gelismesini partiler arasindaki iliskiyi ve oyundaki en role play bi oyuncuyla didismenin ve sahsiye dondurulmenin ne anlami varki sayin yonetim. Malesef dogru bir karar oldugunu dusunmuyorum . Oyunun son zamanlarinda bu sekilde zaten duzen tutturmak bile zor olan bi anda iyi bir oyuncu icin bu karar biraz agir oldu bence.
Biz yönetim olarak oyun başkanından günlerce hem oyun başkanı hem şehir başkanı olmasıyla ilgili bir açıklama ve savunma bekledik.
Söyleyeceği her şey kabul edilecekti.
Ancak oyun içi işleyişe karşı çıkarak bunu reddettiğnii söyledi.
Dünden beridir tüm uyarılarımıza rağmen,
Her uyarımızda "ne yaparsanız yapın" tavrı gördük.
Şimdi yapacğaımızı yaptık.
Neden yaptınız demeyin.

Ek olarak oyuncuya attığımız mesajda bile her şey çok açık.
Ancak oyuncu bu işleyişi kabul etmiyorum cevap verseydiniz gibi bir tavır gösterirse durum bu olur.

bilgem göktürkk

Üye
Vatandaş
Biz yönetim olarak oyun başkanından günlerce hem oyun başkanı hem şehir başkanı olmasıyla ilgili bir açıklama ve savunma bekledik.
Söyleyeceği her şey kabul edilecekti.
Ancak oyun içi işleyişe karşı çıkarak bunu reddettiğnii söyledi.
Dünden beridir tüm uyarılarımıza rağmen,
Her uyarımızda "ne yaparsanız yapın" tavrı gördük.
Şimdi yapacğaımızı yaptık.
Neden yaptınız demeyin.

Ek olarak oyuncuya attığımız mesajda bile her şey çok açık.
Ancak oyuncu bu işleyişi kabul etmiyorum cevap verseydiniz gibi bir tavır gösterirse durum bu olur.
Sayin yonetim ddaha oncede yasadik bunu hatta arkadss yanlislikla Ob den istiifa etti defalarca duzenlemesi yapildi defalarca yonetim bu konuda bize yardimci oldu. Anliyorum ama gercekten agir bir karar ofkeyle yada karsilikli ego savasi ile hic bir sey hic bir yere varmaz. Bence sizde OABİ de sakince tekrar bir gorusme yapabilirsiniz ezici bir oyla secilmis ayni zamanda da oyunun en iyi oyucularindan birine bence 1 kez tolarans gosterilebilir.