Boşta olan Valilik Şehir Başkanlığı Atamaları Hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
her mesajında etiket atıp insanları darlamak yerine bekle istersen Taha başkan. zaten farklı bir konu açtın bununla ilgili gereğini yaparlar.
Son kez güzellikle söylüyorum. Karşındaki insanlara nezaketle konuşarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmeni öneriyorum. Kimse kimseden üstün değildir. Gereksiz polemiklere girmek istemiyorsan yaratma. Güzellikle anlatsaydın kimse sana bu tepkiyi vermezdi unutma iyi geceler iyi oyunlar 🙏🏻

Taha Yakut

61. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
İşte diyorum ki bunu söylediğiniz üslupla anlaşılmayacak hale getirdiniz. Sözlerinizle lütfetmişsiniz ve atama yapmışsınız yok işte gelin bizden isteyin diyerek karşınızdaki insanları dilenci konumuna getirecek bir yazım tarzı ile bunu anlattın. Karşındaki insanlarda doğal olarak buna sinirlenebiliyorlar. Oyun başka ne olarak kendini yakışanı yaparak nazik davranmaya seni davet ediyorum. Unutma üslup her şeydir.
Sizin partinizden Furkann Türkoğluu bugün bana mesaj yazdı benden Artvin başkanlığı istedi ancak atama Ob’ de olduğu için ona sorucam sonra size dönücem sayın bakanım dedi sonrasında bende atayabildiğim şehir başkanlıklarını belirtince Denizli şehir başkanlığına atanmasını istedi bende tabiki atandınız hayırlı olsun dedim bizim kapımız bütün partilere açık gelip isteyebilirler sevim başkan yanlış anlaşılmış olabiliriz.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Başkanım Türk Ulus Birliği partisini açtığımda yükselen ile birlikte olduğunu dile getirerek forumda aynı konuşmayı sizler yaptınız. Ben de size demek istiyorum ki aynı ittifakta olmanız gerekmez aynı yolda birlikte yürüdüğünüzü biliyoruz. Tutup da muhalefet olup sizin rakibiniz olan partilerle birlikte yol yürüyeceklerini de sanmıyorum. Anlatımı bu kadar basit.

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
İthamlarda bulunmuyorum düşüncemi söylüyorum. Bu oyundaki insanları ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 2 partinin de aynı amaçla yol yürüdüğünü herkes görüyor şimdi bu konuyu uzatıp konuyu saptırmayın
konuyu saptırcak bişey yok arkadaş şikayetini farklı bir konu ile zaten bildirmiş. siz resmi olmayan bir durumla ilgili düşüncenizi belirtmeye çalışırken sıraç başkana bırak Allah aşkına ya vs diye söylenerek oyuncuyu yalan söylüyormuş gibi itham ediyorsunuz konuşma üslubunuz bu yönde. Heyet partisi Bozok ittifakına dahil değil ve olmayacaktır. ancak bu dost olmadığımız anlamına gelmez. bunu böyle bilin ona göre konuşun lütfen.

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Vatandaş
Başkanım Türk Ulus Birliği partisini açtığımda yükselen ile birlikte olduğunu dile getirerek forumda aynı konuşmayı sizler yaptınız. Ben de size demek istiyorum ki aynı ittifakta olmanız gerekmez aynı yolda birlikte yürüdüğünüzü biliyoruz. Tutup da muhalefet olup sizin rakibiniz olan partilerle birlikte yol yürüyeceklerini de sanmıyorum. Anlatımı bu kadar basit.
Sevim başkanım şöyle soyliyim resmi olarak bişe yok herkesin kendi Fikri saygı duyarım yaşasın heyet

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Son kez güzellikle söylüyorum. Karşındaki insanlara nezaketle konuşarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmeni öneriyorum. Kimse kimseden üstün değildir. Gereksiz polemiklere girmek istemiyorsan yaratma. Güzellikle anlatsaydın kimse sana bu tepkiyi vermezdi unutma iyi geceler iyi oyunlar 🙏🏻
son sözü oyun yönetimi söyleyecektir iyi dilekleriniz için teşekkürler iyi geceler.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Sizin partinizden Furkann Türkoğluu bugün bana mesaj yazdı benden Artvin başkanlığı istedi ancak atama Ob’ de olduğu için ona sorucam sonra size dönücem sayın bakanım dedi sonrasında bende atayabildiğim şehir başkanlıklarını belirtince Denizli şehir başkanlığına atanmasını istedi bende tabiki atandınız hayırlı olsun dedim bizim kapımız bütün partilere açık gelip isteyebilirler sevim başkan yanlış anlaşılmış olabiliriz.
Tamam ben de bunu diyorum. Burası bir oyun yeni gelen oyuncular bakanlarla oyun başkanı ile iletişime geçip isteklerini belirtebilir. Sizler de güzelce cevap vererek onlarla iletişimde kalabilirsiniz bu çok güzel bir şey böyle yapıyorsanız partinde makam verdiğiniz oyuncum adına teşekkür ederim. Anlatmak istediğim şey şu bu şekilde diyaloglar herkesin hoşuna gideceği gibi karşında iletişim kurduğun insanların üstten üstten konuşması da insanların tepkisine sebep olabilir. Açıkça sormak istiyorum. Makam ile ilgili dile getirdiğiniz bir konuda. Al seni de atandım öyle uygun gördüm hadi gelin bizden makam isteyin şeklinde size bir cevap verseydim buna tepkiniz ne olurdu?
Bunun bana yakışmayan bir davranış olduğunu düşünerek bana tepki gösterip uyarıda bulunmaz mıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...