Şehir Başkanı Ataması (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Nerede bu bakanlar nerede bu oyun başkanı.

Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.

Taha Yakut

61. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş

Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.
Sizin partinizden atamaları bizzat kendim yaptım başkanım şuanda elimde yetki olsaydı atamalarınızı yapardım yetki sayın ob’de

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Sizin partinizden atamaları bizzat kendim yaptım başkanım şuanda elimde yetki olsaydı atamalarınızı yapardım yetki sayın ob’de
Teşekkür ederim Sayın bakanım. Yükselen Gençlik partisine atamalarınızı bekliyoruz her zaman. Aldığımız son haberlere göre Sevim başkan bu ara bunalımdaymış ilgilenemiyormuş ondan aksamış. Bizde üstümüze düşeni yapalım el birliği ile partiyi kalkındıralım diyoruz. Yoksa birşey olacağı falan yok Yükselenden

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Başkanım tekrar söyleyim oyuncular atanmak istemediği süreçte rastgele atama yapamam atanmak isteyenlere ben zaten atamasını yaptım atadığım kişilere bakabilirsiniz şuan elimde atama yetkisi olan şehir yok oyun başkanında sayın başkan
Bakanım, benim yazımı tekrar okumanızı ve tekrar anlamaya çalışmanızı talep ediyorum🤗

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Vatandaş

Ben makam istemedim hataları ön plana çıkarıyorum lütfen konuyu başka yere çekmeyin

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Bilmeden konuşmayacak o zaman kardeşim az bile demişim
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim☺️

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim☺️
kfkfkskslsllskslwlwoososkskdkdjskslsnkd

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Dkkdkdkdmmdmdmdmdmdmmdmdmd

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Sen hiç bakan falan olmadın ki, nerden bılıyon ne iş yapar nerden nasıl yapar 🤣🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...